Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #245 van 17 november is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-17

De staatsschuld laten oplopen of bezuinigen? Wat impliceert de vraag precies voor de burger die woensdag mag gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen?

Desk: onderzoeksjournalist Daan de Wit, lijsttrekker Libertaire Partij Tom van Lamoen en verslaggever Erwin Taams
Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

8 gedachten over “De Libertaire Partij over de staatsschuld”
  1. Op 1 Jan 2020 bestond bijna 90% van de staatsschuld uit in het verleden teveel in rekening gebrachte rente. Definitie is rente wat hoger is dan de gemiddelde cao loonsverhoging per jaar wat we aan pensioen en overige spaarders gegeven zou moeten worden. Plus een marge van 0,2% voor het dekken van de kosten van de pensioenfondsen en banken.

  2. En dat bezuinigen is heel makkelijk, gewoon stoppen met de stikstof waanzin en immigratie streng beperken en stoppen met financieren van andermans oorlogen. En zo kan je nog meer opnoemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *