Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/05/24/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-wybren-van-haga-ferdinand-meeus-afl-27/

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

23 gedachten over “De klimaathysterie is van de pot gerukt – Ongehoord Nieuws”
 1. Zelfs de wappies zeiden dit al dus iedereen met zijn volle verstand geeft deze wetenschapper gelijk.Van de pot gerukt!

 2. Ik begin te geloven dat hele klimaat hysterie niets anders is dan een verdienmodel om The Great Reset te financieren.
  Er is duidelijk niets aan de hand met het klimaat maar toch willen met name WEF knechten zoals Rutte absurde hoeveelheden geld in deze industrie storten

 3. Al jaren is het zo dat iedere wetenschapper die beargumenteert dat het wel meevalt met de "klimaat problemen" direct zijn baan kwijt is
  Zo werkt echte wetenschap niet.
  Wetenschappers moeten niet bang zijn om hun baan als ze een andere mening hebben.

 4. Eerst was het ozongat, toen was het zuure regen , toen was het in 1970 de brandstof is schaars is op . Pfff ze verzinnen van alles , geld daar draait het om , dit kost de belasting betaler 25 miljard en 35 miljard , agenda 2030 . Wij burgers gaan die gekte betalen , niet de miljardairs die miljoenen omzetten , die betalen geen belasting hoeft niet van Rutte . Wij burgers betalen en de miljardairs bepalen hoe het gaat gebeuren . Wij hoesten het geld op ,maar moeten gehoorzamen.

 5. De klimaathysterie blijft maar doorgaan, in de jaren 70 zouden we richting ijstijd gaan. Ze blijven maar chaos creëren, alles gebaseerd op: mogelijk, waarschijnlijk, kans op ed.
  Het klimaat laat zich niet beïnvloeden, het hoort bij de natuur en de evolutie van de aarde.

 6. 😂😂😂Dit is die man die ieder jaar beweert in Groenland te zijn geweest en zelf de ijsdikte heeft gemeten. Iedere keer slingert hij dezelfde tweet de wereld in met exact dezelfde spelfout als andere “experts”. Arnold en zijn mafklappers hebben weer een brevet van onvermogen afgegeven met deze charlatan die niet eens klimatoloog is. Een zeldzame verzameling geestelijke armoede, die club van Arnold.

 7. TOEN EBOLA UIT KWA. WAS HET OOK WEER EEN AFRIKAAN DIE EEN AAP GENEUKT HAD . ECHT JOH WOW ..CORONA KEAN VAN EEN VLEERMUIS IN DE CHINESE TERING SOEP .HOE DOM DENKEN ZE DAT WE ZYN

 8. OH SHIT CORONA RACISM TRANSGENDER BULLSHIT .OH EN NU THE OORLOG HEEFT ALLEMAAL NIET GEWERKT..LATN WE NU AFRIKANEN BESCHULDIGEN VAN APEN KOORTS …BIZAR TOCH DAT ZE KUNNEN DWNLEN DAT MENSEN HIER NOG VOOR VALLEN….

 9. Als die klimaat partijen nooit kernenergie hadden tegengehouden hadden wij nu geen stikstof en energiecrisis gehad toch??

 10. we worden genaaidt!! .. door de globalisten club van Swab en Soros!!! en de rest!! ( ga het bijna zingen) Daar horen onze regerende klere lijders!! ook onder

 11. Dat het klimaat veranderd wil ik niet ontkennen, maar ik weiger te geloven dat met gegooi van miljarden het klimaat als een draai aan de knop is terug te draaien en daarmee de temperatuurstijging af is te remmen wat sommige politici ons voorspiegelen. Daar is de mensheid niet toe in staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *