Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 25 februari was Bert Brandsma te gast in de eerste live studio uitzending van BLCKBX TV.
De actualiteit van dat moment was volledig gefocust op de situatie in Oekraïne. Een van de door Brandsma geselecteerde Tweede Kamer fragmenten was dit, waar ironisch genoeg op de dag van de grote inval, het debat in de Kamer moest worden uitgesteld.

24 gedachten over “De kamer is het eens met uitstel van het debat over Oekraïne van 24 naar 28 feb. Fragment BLCKBX TV”
 1. Ze hebben maar 1 doel . Oekraïne los peuteren en de NAVO en de EU in krijgen . En leggen nu de schuld bij Rusland neer . Nee ik ben niet voor en niet tegen ik ben neutraal Ik kan aan dit politiek spel toch niets veranderen . Ik zie wel wat er gaande is . De pot verwijt de ketel en geven elkaar de schuld .

 2. Ten eerste Oekraine had serieus moeten overwegen om het oosten af te staan ivm die jaren durende oorlog. Ten tweede aanval Poetin op Kiev en andere plaatsen keur ik absoluut af maar ten derde dat jullie nu bereid zijn om 2% meer in defensie te stoppen. Hoe vaak heeft Trump niet gewaarschuwd? Wat zeiden jullie groenen toen?
  Wat gaan jullie doen klimaatliefhebbers?
  Bloemetjes schieten uit wapens.
  Groene planten olie op tanks en aandrijf raket systemen.
  Vrachtautos leger op zonnebloem olie.
  Laten jullie electrische kamikaze autos op Rusland in Rijden?
  Jullie zijn zo verdraaid als wat. Ik heb zelden een dommer volk gezien.

 3. Ze komen niet eens klaar om hier hun werk netjes te organiseren. 2 a3 jaar wachten ze al van de kinderopvang fraude zaak, kinderen zijn nog steeds niet bij hun ouders, terwijl de belastingen deze fouten maken. Groningen dat wordt ook een eeuwigheid. MH 17 dat kan ook wachten. Pff. AOW ze wachten al 12jaar. Cijfers corona ook wachten krijgen ze het dan toch eindelijk, naar veel gedoe dan is het zwart afgelakt mogen ze niet weten wat er staat. 5,3 miljard waar zijn de papieren van die uitgaven?? Weten ze niet. Woningen voor de burgers??? Ik stop maar want ik krijg het zuur. Ha, ha, ze zijn tegen Rusland, maar gaan in het westen een digitale ID in voeren, om de burgers te controleren. communisme in te voeren WEF agenda. Burgers moeten gehoorzamen. Stelletje hypocrieten. Ze denken dat ze Rusland orders kunnen geven, wat ze doen is een oorlog veroorzaken. Een veeg en Nederland is van de kaart. En China heeft vrij spel.

 4. Putin is bezig met een vredesmissie voor het volk. Genocide heeft daar plaatst gevonden ! Europa kijkt weg en nederland ! MH 17 alles zal naar boven komen . De labs en corruptie !
  Witwas praktijken ! NWO

 5. Al die grote bravoure monden. De mensen die er werkelijk; onder lijden zijn de burgers, ondernemers. Zij allen zitten steeds veilig. Houden hun inkomen en indien… Mooie luxe schuilkelders ik begin inmiddels behoorlijk cynisch te worden. Van mij mag deze bende opgerold worden.

 6. Mevrouw de zeurvitter,
  Inmiddels ken ik het adres van onze bedrijgende prikpooier H de J.
  En uw postcode.
  Misschien hebben kaag of ettur nog wat ruimte voor u.
  In een gangkast of zoiets.

 7. Ja jij misschien Sjoerdsma. Maar ik niet hoor zo groot als jij het maakt is de Russische aanval niet. Je bent bang voor de zaken die aan het licht kunnen komen.

 8. Tsja alsof Nederland dingen hierover beslist als we uiteindelijk toch altijd doen wat ons door de EU Navo of VS wordt opgedragen

 9. Oekraïne moet zich overgeven en levems sparen nadat de NATO ze het mes in de rug heeft gestoken…. en nu gaan ze het debat even 4 dagen uitstellen terwijl er allemaal doden vallen. Linkse democratie= veel stoer geluls maar nooit daden.

  O en ik hoop at Poetin ons niet de gaskraan dichtdraaid. Wij in Europa zijn afhankelijk van Rusland.
  En dat is ook de redenen dat de NATO Oekraïne wilt, heel veel gas en olie…

  Plus als wij de Oekraïne hebben staan we op de deurstap van Moskou. Ik zou dat ook niet accepteren en zeker niet na Napoleon en 1941….
  Daarbij hebben wij ons woord gegeven om niet verder sivjet gebied in te nemen. We hebben al zeker ons woord 8x gebroken. Wij als NATO zijn niet meer te vertrouwen.

 10. Het bespreken van het virus uit Wuhan kon ook makkelijk volgende week. D66 zegt uitstellen, dus dan weet je, dat het meteen moet gebeuren.

 11. Waardeloos stel zoutzakken gaat accoord. Hemeltergend zulk slaafs volk. Waardeloos dus hak maar in stukken en zet er mensen neer liefst met een ruggengraat.

 12. Zie die sufferds daar staan….Putin is n directe bedreiging voor de 2030 build back better agenda en de komende stikstof milieu leugen…..t tuig knijpt 'm…..ze krijgen t warm

 13. Sjoerds a is van plan ook naar Kiev te gaan. hij wil meevechten tegen de Russen. 
  Wanneer hij daar aankomt schijt ie in de broek.
  Oorlog is verwerpelijk, echter de opstokerij van het Westen komt Ukraine duur te staan.
  Onschuldige ukrainers sneuvelen door het opstoken van de Navo en de VS.
  Waarom is Noord Ierland nog niet onafhankelijk. Het heet niet voor niks Noord Ierland en geen Noord iEngeland.
  Hopelijk komt er snel een oplossing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *