Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/corona/de-grote-corona-en-vaccinatie-update-met-prof-dr-theo-schetters

De ene na de andere ‘versoepeling’ wordt doorgevoerd, maar tegelijkertijd blijft de deur op een kier om maatregelen toch weer in te kunnen voeren als er een ‘zorgwekkende’ variant opduikt. En miljoenen mensen zijn inmiddels gevaccineerd. Hoe staan we ervoor? Professor dr. Theo Schetters, immunoloog, brengt ons op de hoogte.

Ruim een miljoen (!) keer bekeken
Vorig jaar sprak Theo Schetters ook al twee keer met programmamaker Flavio Pasquino. In januari 2021 bespraken zij de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins (https://www.blckbx.tv/corona/massa-mrna-vaccinatie-is-onnodig-en-roekeloos-theo-schetters). Deze uitzending werd ruim een miljoen keer bekeken en bracht veel teweeg. In de vervolguitzending, die in februari 2021 (https://www.blckbx.tv/corona/focus-op-risicogroepen-theo-schetters) werd uitgezonden, ging Schetters dieper in op de materie en behandelde hij kijkersvragen.

In deze uitzending geeft hij ons een update over de huidige stand van zaken.

De ernst van corona
Toen in het voorjaar van 2020 de pandemie werd uitgeroepen door Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, sprak men van een sterftecijfer van 3,4 procent. Het RIVM suggereerde met misleidend vormgegeven illustraties dat grote aantallen mensen in het ziekenhuis zouden komen, of zouden sterven.

Theo Schetters gaat in op de daadwerkelijke schade die het virus veroorzaakt. En hoeveel mensen sterven er eigenlijk mét corona in plaats van aan corona? Ook licht hij toe in hoeverre eerder doorgemaakte infecties bescherming bieden tegen besmetting.

Lockdowns
Overheden over de hele wereld blijven vasthouden aan lockdowns als effectieve maatregel tegen de verspreiding van het virus. Maar het bewijs voor de vermeende effectiviteit is schaars. De modellen van het RIVM op basis waarvan vrijheidsbeperkende maatregelen gerechtvaardigd worden, zijn nog steeds niet openbaar gemaakt. Ondertussen stapelen de bewijzen zich op dat lockdowns de verspreiding van het virus niet of nauwelijks tegengaan, en zelfs schadelijk kunnen zijn voor de volksgezondheid. Schetters gaat uitgebreid in op de zin en onzin van lockdowns.

De vaccins
Ruim een jaar nadat Schetters wees op de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins, is er nu veel meer bekend. Hij bespreekt de concrete zorgen die er bij velen zijn over de bijwerkingen.

Wat weten we over de verhoogde kans op myocarditis? En wat is er waar gebleken van auto-immuunreactie waar vorig jaar al voor werd gewaarschuwd? Schetters gaat ook in op de verontrustende rol die lipide nanodeeltjes – die de mRNA-moleculen naar de cellen vervoeren – in het lichaam lijken te spelen. Kan het DNA van mensen erdoor aangetast worden?

En hoe zit het met de oversterfte? Niet alleen in Nederland, maar in vrijwel ieder land waar een grote vaccinatiecampagne is uitgerold, is er sprake van oversterfte die niet aan corona gerelateerd kan worden. Hebben de vaccins ermee te maken?

Literatuurverwijzingen
Voor alle literatuurverwijzingen zie onderstaande pagina op de website van blckbx:
https://www.blckbx.tv/corona/de-grote-corona-en-vaccinatie-update-met-prof-dr-theo-schetters

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

28 gedachten over “De grote corona- en vaccinatie-update! Met immunoloog prof. dr. Theo Schetters”
 1. Je kan beter schrijven, De grote genocide update! Hoe zit het met de mensen die HIV hebben gekregen door de cojona vaccins?

 2. Kun je toch eigenlijk goed zien dat zijn opdrachtgevers het contract niet verlengd hebben alleen omdat ze bang voor imagoschade zijn.
  Terwijl dit nou juist de uitgelezen kans is voor een bedrijf om de trend te zetten.
  Zij weten ook dat het verhaal van Theo wetenschappelijk gezien niet onderuit te halen is.
  Dan pak je toch juist door?

 3. waarom had je Theo niet gevraagd over de papieren van pfizer met 150.000 bijwerkingen in de eerste 3 maanden. is gewoon moord met voorbedachte raden.

 4. Prof. Theo Schetters geeft aan dat er niets geleerd zou zijn van de "pandemie" van 2009, de Mexicaanse griep. M.i. is er juist wel veel geleerd, door de pharmaceuten, en heeft men het deze keer wereldwijd rigoreus aangepakt, samenwerkend met regeringsleiders en 'big media.'

 5. ik meen me te herinneren dat de vraag ook eens aan Rutte is gesteld of hij al was getest. Het antwoord luidde toen dat bij geen klachten er ook niet getest hoefde te worden.

 6. Ik vind het zo jammer dat ik blckbx vaak niet meer via YT op de Tv kan kijken. Via Rumble kan ik niet streamen naar de TV. Is er iemand die hier een oplossing voor heeft.

 7. Die ogen gericht naar het oosten is een afleiding en hoort bij hun spel. Ik geloof echt dat zowel poetin als zelenski in het hele spel zitten en dat ze totaal niet geven om ons maar alleen om zichzelf en hun familie. Want er zullen wel wat bedreigingen hier en daar gevallen zijn om ze aan hun spel mee te laten doen.

 8. Die Flavio is een enorme flapdrol die alleen maar uit is op uw geld. Geld is het enige wat hem interesseert want hij is praktisch failliet.

 9. Zeer informatief. Maar waarom wordt er in vredesnaam niet naar buitenlandse wetenschappers en onderzoeken gekeken zoals Dr. Reiner Fuellmich, Prof. Bhakdi, WDA, Corona Auschuss, etc?

 10. Veel dank voor de heldere uitleg,. Ik hoop dat het onderzoek, ook die helderheid geeft en ons behoed voor nog veel ergere gevolgen.

 11. Blackbox is een van de beste alternatieve media in ons land, maar waar ik me nog altijd vreselijk aan erger is dat je, ook weer in dit interview met Theo Schetters, de onderliggende aanname geldt dat ons kabinet, parlement en bestuur het goed met ons voorheeft, en gewoon worden ingehaald door de feiten. Flavio probeert soms nog wel een klein beetje aan te sturen met vragen die mogelijk een antwoord kunnen krijgen dat het onmogelijk is dat onze "leiders" goedbedoelend zijn, maar die antwoorden komen eigenlijk nooit. Dan vraag ik me af: snappen mensen als Theo Schetters niet dat al dit beleid HEEL BEWUST is bedoeld om Nederland finaal kapot te maken en Nederlanders massaal te vermoorden en (ook financieel) naar de afgrond te duwen (want dat is het enige perspectief, het enige frame, dat alle feiten PERFECT verklaart, en al het andere is gewoon veel te dom om dom te kunnen zijn), of is hij gewoon bang om als complotdenker te worden bestempeld als hij ook maar iets teveel buiten de absolute feiten gaat redeneren?? Flavio heeft wel eens iets gezegd daarover, en ik denk dat ze nog veel te mild zijn: de waarheid en de slechtheid van alles wat er gebeurt is ook zo extreem zwart en demonisch dat vele mensen de waarheid mentaal ook gewoon niet aankunnen.

 12. Waarom komt er geen vaccin debat op de MSM? Voordat ze weer massaal semi-verplicht gaan prikken voor het najaar..nu Voldemort Kuipers weer dreigt met de coronpas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *