Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bizarre rekenmethodes om maar aan bizarre afspraken te voldoen: zoet binnenwater zoals het Markermeer en het IJsselmeer worden tot land gerekend. Creatoef boekhouden voor politici, dat tegen alle logica ingaat.

Uit debat Nederlandse inzet met betrekking tot het VN-Biodiversiteitsverdrag
13 april 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Vaste commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

18 gedachten over “De Groot vraagt Minister vd Wal: Markermeer en IJsselmeer zijn dus land?”
  1. Ik ben geen specialist masr ik vraag mij af of de waterkwaliteit van met name het Markermeer zou verbeteren als dit over grote delen zou worden uitgebaggerd en tweekeer zo diep zou worden gemaakt. Gewoon meer volume en door grotere diepgang ook minder plantengroei die de waterbewegingen stopt. Daardoor meer watersport buiten de vaargeulen waardoor dat water ook meer in beweging gebracht wordt.

  2. We kunnen vaststellen dat incompetentie zegeviert in dit kabinet, daarmee voldoet het aan de eisen van de EU en de VS, ook allemaal incompetent en er nog flink (belasting)geld mee verdienen ook.

  3. Echt waar wat een scherts vertoning die zwamt zo maar wat raak gewoon een lachertje hahhahaha.😂😂😂😂💰💰💰💰💰💰💰💰💰😭

  4. wie is die vrouw???
    die lult ook maar wat in de ruimte, veel woorden om niks te zeggen, in jip & jannike taal : mijn naam is haas en weet van niks
    schandalig dat ze zulke zakkenvullende idioten aanstellen om het land te regeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *