Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nog een fragment uit het vragenuur van 14 juni 2022.
Het hele deel van de fractie van D66 hier aanwezig begint woest met de armen te zwaaien als Caroline van der Plas spreekt.

Moet haar de mond gesnoerd worden?
Doet ze het te goed in de peilingen?
Raakt ze een teer punt?
Luistert D66 eigenlijk wel naar de inhoud van haat betoog?
Of heeft D66 gelijk?

25 gedachten over “De gehele D66 fractie begint met de armen te zwaaien als Caroline van der Plas spreekt.”
 1. Die carolientje is een echt smerig wijf die ook nog rapporten uitlegt op haar manier. Vele leugens in de 2e kamer verteld en afgelopen zaterdag genadeloos door de mand gevallen.

 2. Wilde ik nou toch net een wiedergutmachungsschnitzel naar Bergkamp sturen, maar na het zien van dit filmpje heb ik geen zin meer in die trammelant.
  Het is ook nooit goed.

 3. Wat de regering doet tegen de boeren is intimiderend en wat Hugo zei dat hij wist waar iedereen woonde die zich niet liet vaccinaren. De regering doet aan intimidaties. Maar als het volk van zich laat horen is dat meteen intimidaties. Want zo moeten ze het spinnen. Liegen en liegen en liegen en dat is het enige wat regimes kunnen. Waarheid is een gevaar voor hun.

 4. Ik mis (als 100% Nederlander zijnde) Khadija Arib als voorzitster. Vera Bergkamp is geen enkele titel waardig. 2 maten, 2 gewichten en constant van het collectieve en selectieve alleen opisitie-kamerleden onderbreken, het zwijgen opleggen, microfoon afzetten en haar macht laten voelen als dat ook maar enigszins kan. Behalve dan als het coalitiepartners zijn.

 5. D66 zijn 66 demonen BBB ; die mevrouw is gewoon dom en ziet het maar voor 20% ze kapt Baudet em Gideon net zo hard af als ons demonen kabinet als ze de waarheid spreken Laat je nou niet foppen door deze vrouw ca n BBB ofwel ze zit erbij in of ze is wel heel erg dom …en domme mensen zien dat niet in . Dat zij dom is …ALTIJD ALS FVD GOEIE PUNTEN MAAKT EN DINGEN AANKAART EN VERKLAART ZELFS LEGT OOK ZIJ HUN HET LIEFST HET ZWIJGEN OP . IK SNAP NIET DEZE DIKKE VROUW ZO DOM IS!

 6. D66: we kunnen het verbaal niet winnen, laten we kinderachtig gaan doen.

  Die partij is het goedaardige gezwel van de Nederlandse politiek.
  De VVD is uiteraard de kanker.

 7. Goh een mandje fruit, en meneer gaat huilen, daar zijn d66, en vvd wel heel erg goed in de laatste tijd.
  Ik had op z'n minst verwacht dat hij een mand vol schijt zou krijgen !

 8. Als ik iemand wil intimideren dan ga ik niet voor Sinterklaas spelen door bijvoorbeeld een fruitmand af te leveren. Bij D66 vinden ze kennelijk alles intimidatie. Deze robots willen kennelijk de menselijkheid uit de samenleving halen.

 9. Heel die klote D66 is bedreigend en intimiderend,met aan het hoofd een zeer gevaarlijke gek(heks) dus wat lullen ze nou ?

 10. Één boodschap aan D(ictatuur)66/NPO66, vertrek uit Nederland met jullie niks zeggende linkse praatjes. en dan hebben we ook nog die Discriminerende niets zeggende Sjoerd Sjoerdsma, hypocrisie ten top, alleen pipo's van scholen stemmen op die paspoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *