Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #285 van maandag 4 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-04

Afgelopen week kwamen in Brazilië de Ministers van Financiën van de G20 samen om te spreken over onder andere nieuwe globalisering om armoede en klimaatverandering tegen te gaan. Dit en meer bespraken we met oprichter van de Florijn Anthony Migchels.

Desk: Anthony Migchels, Jelena Postuma en Bert Brandsma
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

15 gedachten over “De financiële G20 en 'the West vs the rest'”
 1. Zo lang de macht op aarde zetelt, komt geen kernoorlog!! Als ze naar de Mars verhuizen, dan de kans voor alles verwoestende oorlog is reëel!! Nog 30 jaar max!!

 2. Het echte probleem is dat mensen die het verdienen het niet krijgen en dat slimme mensen het pakken.
  Mensen zijn zo geïndoctrineerd dat ze echt geloven dat slim zijn beter is dan eerlijk zijn.
  Binnen korte tijd zullen we geconfronteerd worden, met de catastrofale gevolgen van dit geloof, wat door bijna niemand geloofd wordt, maar wat wel gezien wordt als waarheid.
  Vrede zij u alle n

 3. Geld wordt duurder, krediet wordt duurder. Op dat vlak idd deflatie. Maar goederen zullen wel degelijk inflateren. Oorlog is per definitie inflatoir. Daarnaast is er zo'n groot tekort aan investeringen in grondstoffen, waardoor er een gigantisch tekort is aan alles. Olie, gas, uranium, metalen, kunstmest, voedsel, schepen. Enorme tekorten in de aanbod zijde, en aanvoerroutes die geblokkeerd zijn of ver omgelegd moeten worden.

 4. Komt die weer met zijn voorspellingen die allemaal niet zijn uitgekomen. Snaveltje dicht dus met je gekwaak 🦆

 5. Europa en Amerika moeten eens ophouden met provoceren en uitdagen!

  De Eu, Amerika,de WHO, Het WEF en de Navo zijn de nagel aan de doodskist van de democratie!De EU/ Amerika is de meeste gevaarlijkste instituut van de wereld. Zij trekken steeds meer en meer macht naar zich toe. Zij bepalen steeds meer de regels!
  De identiteit van ieder individueel land en iedere individ gaat in de landen verloren.
  Zij zorgen voor de onrust en instabiliteit in de EU landen.
  De EU zorgt alleen maar voor alle ellende in de wereld.
  De Europese Centrale Bank die maar onbeperkt Geld blijft drukken en de Rente beïnvloed.
  Zij creëren alle crisissen en houden deze kunstmatig in stand

 6. Ik denk vooral dat Europa WO3 gaat verliezen. De VS is niet te verslaan op hun eigen werelddeel hebben ze 100miljoen+ gewapende mensen. Daarnaast zijn ze 100% zelfredzaam als het gaat om Energie, voeding en staal. Daarnaast hebben ze met de grote 7 techbedrijven de sterkste propagandamachine ter wereld. Daarnaast de beste chips en AI voor hightech oorlogen. Ook hebben ze nog steeds de reservemunt van de wereld, omdat heel veel landen dollars moeten kopen om hun schulden af te lossen heeft de dollar nog steeds een sterke steun onder de rug.

 7. Probleem is niet kapitalisme. Het probleem is dat het oneerlijk verdeeld is. Starbucks hoeft geen belastingen te betalen en lan lobbiën, een lokaal koffietentje moet alle lasten wel afdragen. Dus je legt het sowieso af tegen zo een cooperatie. 0uur en alleen omdat onze regeringen voordeeltjes geven waardoor eerlijke concurrentie niet bestaat. Hierdoor kan marktwerking niet bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *