Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending hier: https://www.blckbx.tv/corona/feiten-doen-er-niet-meer-toe-jan-bonte-raisa-blommestijn

“De feiten doen er niet meer toe” concluderen Jan Bonte & Raisa Blommestijn…

“De aannames rondom het coronatoegangsbewijs – of het nu gaat om 2G of 3G – is ondeugdelijk, slecht onderbouwd en niet wetenschappelijk bewezen.” zegt jurist en rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. Samen met neuroloog dr. Jan Bonte schoof zij aan bij programmamaker Flavio Pasquino voor een interview over het hoger beroep dat Maes Law heeft aangespannen tegen de Staat inzake de coronapas. Advocaat Bart Maes eist dat de verplichting tot het tonen van de coronapas wordt opgeheven. Zowel Bonte als Blommestijn schreven mee aan de pleitnota van Maes. Tijdens het interview lichten zij onder meer de 4 grieven uit de pleitnota toe.

Kuipers is overtuigd van effectiviteit 2G, TU Delft niet.
De nieuwe minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers is daarentegen ervan overtuigd dat invoering van het 2G-systeem de samenleving weer kan openen. Komende week zullen de ‘wetsvoorstellen bredere inzet coronatoegangsbewijs en 2G’ worden behandeld in de Tweede Kamer.

Tijdens de persconferentie van 14 januari jl. liet Kuipers weten dat hij 2G wel ziet zitten: “2G gaat in ieder geval op de lange termijn absoluut kunnen helpen bij het sneller openen en langer openhouden [van de samenleving]. …Wij krijgen volgende week het resultaat van een modellering en onderzoek van de TU Delft wat specifiek kijkt naar de mogelijk impact van de coronatoegangsbewijzen bij de omikronvariant.”

Dinsdag 18 januari werd het onderzoek van de TU Delft gepresenteerd en de onderzoekers concluderen echter dat het 2G-beleid zeer beperkt effect zal hebben op de besmettingen.

Hoger beroep Maes Law vs. Staat der Nederlanden inzake coronapas
Advocaat Bart Maes voerde 23 september 2021 een kort geding tegen de Staat inzake de afschaffing van de CTB die hij verloor. Maar hij gaf niet op. Op 14 januari jl. ging hij in hoger beroep en de uitspraak volgt 15 februari en de kaarten liggen er inmiddels goed voor, althans als je kijkt naar de feiten. Maar wat betekenen feiten nog anno 2022?

“Al zou Rutte klungelsmurf en brilsmurf aangesteld hebben als adviseur dan nog zou de rechter zich beperken tot het controleren van de naambordjes en kijken of daar expert op staat.” zegt neuroloog dr. Jan Bonte in het interview tegen Pasquino.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

15 gedachten over “"De feiten doen er niet meer toe" concluderen Jan Bonte & Raisa Blommestijn…”
 1. Komt goed. Denemarken is ons voorland. Daar zijn GEEN maatregelen meer volgende week. “We nemen afscheid van beperkingen en verwelkomen het leven zoals we dat vóór corona kenden”, zei premier Mette Frederiksen. Er is denk ik een complot gaande om de maatregelen op te heffen. Schande.

 2. Jan Bonte en Raisa Blommestijn bedanken waarvoor? Want als je niet gevaccineerd bent en 2G kom er en je moet je laten testen voor je ergens naar binnen kan daar schiet je een hoop mee op Maar ja die zwakzinnige wappies zien een ieder die hun straatje schoon praten als helden!!!!

 3. Het is heel simpel, ik heb mijn eigen zaak, maar als ik iemand nodig heb Dan heb ik daar mensen voor in dienst, die lossen voor Mij een probleem op dus die heb ik nodig anders functioneert de boel niet.
  Die zijn voor Mij dus onmisbaar anders had ik ze niet in dienst. Dus die ga ik echt niet weigeren voor het niet hebben van een injectie met God mag weten wat. Sterker nog ik Zou eerder gevaccineerden weigeren, want die kunnen zomaar dood neer vallen op het werk. En Dan mag ik betalen. Of ze zitten maanden ziek thuis van die Rommel. Nee daar bedank ik voor.

 4. Als Jan en Raisa in beeld verschijnen weet je “ de waarheid doet er niet meer toe”. Wat dat betreft klopt de titel perfect 👍.

 5. Gaaf land? Oóit was het dat wel, nu ben ik er bang… zit middenin een zombiefilm en weet in m’n omgeving niet meer wie gelijkgestemden zijn, eenzaam…

 6. Maakt niet uit waar je aan moet voldoen wettelijk, dat betekent niet dat je eraan mee hoeft te werken, dus niet naar de winkels, markt, uitjes, uiteindelijk kost het de overheid dan teveel geld

 7. Ik vind het te onaangenaam om naar een ongezond lichaam als van Jan Bonte te kijken. En dan moet zo iemand mij iets over gezondheid vertellen. Bah.
  En daarbij; geen enkele uitspraak die de heer Bonte doet onderbouwt hij. Een mediclown.

 8. 🤣🤣! Heeft er dan NIEMAND DOOR dat het de Nederlandse overheid en de EU- dictators niet meer gaat om het "opengooien" van de samenleving maar om het tot op het bot BEHEERSEN van de samenleving, CHINESE WAY?!! In Frankrijk is ROBESPIERRE weer aan de macht en in Duitsland zijn de Gestapo-praktijken uit het NAZI-verleden weer aan de orde van de dag. Je hoeft maar te kijken naar de gevolgen voor een hoogstaand Duits gezin in Berlijn een aantal maanden geleden, dat door de onmenselijke maatregelen van de Duitse overheid zelfs tot ZELFMOORD is gedreven……
  Nederland staat hetzelfde te wachten met het griezelige duo Rutte/Kaag aan het roer….. Maak je borst maar nat!

 9. Deze psychopatische levensgevaarlijke clowns dienen het nederlandse volk niet zij dienen het Wereld Economic Forum.Landveraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *