Geen widgets gevonden in de zijbalk

Met toestemming van Blckbx.tv plaatsen wij het interview tussen voorganger Peter van der Weerd en programmamaker Flavio Pasquino over “De Eindtijd en het teken van het Beest in Bijbels perspectief” op ons kanaal.

Wil je meer video’s over dit onderwerp zien? Kijk dan ook verder op ons kanaal en op www.bijbelsebron.nl

——-

Bekijk de video ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-e…

Volgens voorganger Peter van der Weerd staan we al met één been in de laatste strijd: de Eindtijd. ‘En dat gaat nu wel heel erg hard,’ zegt hij. Hoe moeten we hiermee omgaan?

In het christelijke maandblad ‘Het Zoeklicht’ werd in december 2021 blckbx genoemd. Het mediabedrijf zou een ‘geestelijke antenne’ missen. “Op verstandelijk niveau ben ik het vaak met ze eens, maar helaas hebben ze geen weet van demonische machten die zich opmaken voor de laatste strijd … de Eindtijd,” viel er te lezen. Programmamaker Flavio Pasquino vatte dit op als een uitnodiging om eens te praten met Peter van der Weerd, die theologie studeerde en voorganger is bij Upstream Café.

Zij hebben het onder meer over Bijbelse profetieën, de Dag des Oordeels en de terugkomst van Jezus. Ook bespreken zij het in Openbaringen 13 genoemde teken van het Beest, dat volgens Van der Weerd gestalte krijgt in de vorm van centrale digitale bankmunten (CBDC). “Hierdoor kan de mensheid snel gedwongen worden om te buigen voor het Beest en uiteindelijk keuzes te maken die anti-God zijn,” waarschuwt hij.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je blckbx?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

16 gedachten over “De Eindtijd en het teken van het Beest in Bijbels perspectief – blckbx.tv”
 1. Ik heb geen respect voor de evolutietheorie. En als kinderen van God gaan we niet meebewegen met dat verhaal want ook dat verhaal is een leugen. Als je even de moeite neemt om een beetje Hebreeuws te leren dan weet je dat het woord voor dag wat bij het scheppingsverhaal wordt gebruikt "yom" is. En in het Hebreeuws heeft dit woord een enkelvoudige betekenis en kan niets anders betekenen dan een tijdsperiode van 24 uur. I rest my case.

 2. Kleine correctie: Hoewel het woord "eindtijd" erg populair is in christelijke kringen komt het in de Bijbel niet voor. In de Bijbel wordt gesproken over "de laatste dagen".

 3. Eet meer vis en vlees en groente van de boer en de visser. Stem 15 maart voor verandering en naar de menselijke vrijheid. Stem FVD of PVV

 4. Prachtige interview meneer Flavio moet dit weten het evangelie van Jezus is geestelijk dat gaat hij pas begrijpen als hij zelf Jezus heeft aangenomen.
  Shalom.

 5. Het was een prachtig interview!
  Mooi om te horen Pablo dat je zo eerlijk bent.
  Ik heb je van af het begin van je uitzendingen gevolgd en het was een herkenning hoe ik er zelf in stond, in die krankzinnige wereld,
  In de Bijbel lees je, wie zoekt zal vinden.
  Ik bid je toe dat je je laat vinden en je Jezus als je Redder en Verlosser aanvaard.
  God heeft je lief!
  Shalom

 6. Ieder oog zal Hem zien.
  Daar is geen internet of iets dergelijks voor nodig.
  Er zijn plaatsen op de wereld waar geen internet is.
  ELK oog zal Hem zien.
  Zou voor de Here
  IETS te wonderlijk
  zijn ????

 7. Wacht even. Jezus komt naar de aarde en wij gaan naar de hemel? Dan kan hij beter dáár blijven en wij hier. Ik geloof eerder dat net zoals de Satan nu over de wereld heerst, Jezus dat straks gaat doen. Niet in vlees op aarde maar vanuit de hemel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *