Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige (ongecensureerde) uitzending met Nederlandse ondertiteling op: https://www.blckbx.tv/corona/de-docu-die-het-daglicht-niet-kan-verdragen

De Oostenrijkse documentaire ‘In de Steek Gelaten – De C-*-*–v-*-*-*-*-*slachtoffers’ toont het verhaal van mensen die ‘spijt hebben van hun v-*-*-*-*-*’. Ze voelen zich niet gehoord en in de steek gelaten.

Deze indrukwekkende reportage van de Oostenrijkse zender ServusTV werd eerder door YouTube verwijderd, maar is nu gelukkig te zien bij blckbx.

De documentaire ligt onder het vergrootglas van partijen die niet willen dat hij veel gezien wordt. Daarom kunnen we hier niet expliciet vertellen over de inhoud, want ieder woord van waarheid is helaas een reden voor censuur. We kunnen alleen iedereen aanbevelen de film te bekijken en zoveel mogelijk te delen met mensen.

Anders dan de autoriteiten in Oostenrijk, erkent de documentaire het leed van de slachtoffers en laat ze hun aangrijpende verhaal doen.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

17 gedachten over “"De docu die het daglicht niet kan verdragen"”
  1. Internet herstelt. Wat een uitstekende video, eindelijk deskundige uitleg en advies. Ik dank God op mijn blote knieen dat ik me niet heb laten inenten. Ik heb corona gehad, reuk kwijt en hevige diarree. verder niets. Alles ok. Mijn leeftijd oud.

  2. Gebakkie Flavio heeft weer een 'nieuwtje'. Dit commercieel complotkanaal is bijna failliet, maar Flavio heeft zo hard geld nodig dat elke leugen welkom is.

  3. Mijn reactie over mijn naaste buurvrouw en ik die ongevaccineerd blijven en maar niet ziek worden, is inmiddels ook alweer verwijderd.

  4. Nu janken he pff. Geen medelijden mee! Ook niet met oekraine want daar worden we ook mee voorgelogen! Blijf vooral de mainstream media volgen wie weet bereik je nog wat!

  5. Zo herkenbaar in mijn naaste omgeving. Maar niemand linkt de klachten aan de vaccinatie. Ik heb de moed opgegeven mensen willen het niet horen

  6. Ik vind het zo erg voor mensen die een arts vertrouwen en de overheid en dan klachten krijgen na inenting die niet meer omkeerbaar zijn. Zo een jonge man die zijn hele leven voorbij ziet gaan en met apparaten verder moet leven. Jeezzzz niet te spreken van mensen die verlamt raken. Met de woorden “tja, er is niets aan te doen” mogen ze dan zelf verder en de zaak is afgedaan of word zelfs ontkent dat het is gekomen van…. Hoe kan het toch zijn dat zoveel intelligente mensen geen tijd investeren om even wat meer info te bekijken en zomaar even wat laten inspuiten zonder te weten of het een negatief effect zou kunnen geven voor de rest van hun leven. Doen ze het omdat ze geprogrammeerd zijn door de constante herhaling van informatie? Vrienden en kennissen die vinden dat ze het maar moeten doen omdat het zo goed is? Zoveel mensen die niet de vraag stellen: ok, ik ben nu gezond moet ik het risico wel nemen? Ik als professional opera zanger ben er niet in mee gegaan want wat als het mijn gezondheid of stem aantast – dan is mijn hele leven voorbij en het kan schijnbaar niemand schelen want wie zijn die mensen die dit zo magisch aanbevelen? De heer de jonge is plots verdwenen en is niet meer aansprakelijk kennelijk. Zo kun je iets zonder problemen voorbij laten gaan en je creëert gewoon een nieuw probleem met nieuwe mensen en laat mensen hun focus daar op richten en dezelfde mensen geloven weer dat het waar is. Het doet mij pijn te zien het leed wat mensen aangedaan word.

  7. En maar blijven censureren he die kudt BLCKBX. Grote bek over democratie en vrijheid van meningsuiting maar zelf alles verwijderen. Laagopgeleid tuig dat het is!

  8. Goed dat je dit toch laat zien. Ik heb het gezien echt schokkend wanneer gaan toch eindelijk die ogen open. De gevaccineerde stoppen gewoon hun kop in het zand. Maar daar gaat de angst niet van weg hoor. Het zit voor altijd in je lichaam. Sterkte voor diegene die het nu wel zien. 🥀🥀🥀🥀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *