Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/05-04-2022/VPWON_1339242

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

16 gedachten over ““De burger wordt voorgelogen, is de dupe en betaalt de prijs,” zegt Van Meijeren in Ongehoord Nieuws”
  1. De Ouders van de Ontvoerde kinderen die leven al in deze realiteit, als SysteemVolgers de Tell a Vision blijven volgen dan komen ze straks voor positief geteste covid kinderen waarvan er dan een aantal buiten je zicht om overlijden aan een virus, en het lichaam bekijken kan dan niet voor besmetting gevaar.
    Dit zijn echt de dingen die ze met ons van plan zijn, en daarvoor zijn er wereldwijd veel wakkere mensen geboren om een betere Tijdlijn te Manifesteren.

    The Future Does not Belong to Globalists.

  2. Deze hele kut overheid moet opgepakt en levenslang opgesloten worden voor schending van de mensenrechten , ze zijn nog minder dan de Natzis van de tweede wereldoorlog het slaat totaal nergens meer op hier.

  3. Waarom kunnen die vluchtelingen niet opgevangen worden in 1 of meerdere villa's van Bill Gates / Rockefellers /Rotchilds / Klaus Schwab???
    Die hebben ruimte zat!!

  4. Maar je kan niet zomaar de wereldbol je eigen maken want er staat nergens geschreven dat je eigenaar bent. Je mag hem gebruiken verzorgen maar niet je bezit maken en kwam voor uit deze energie die voor meer dan 2 eeuwen over de aarde in frequenties uitvloeden en heeft met om die reden dan ook geconfiskeerd en waren dit de navolgende ingrediënten: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag. Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden. Duurt enkele jaren om dit verwerken en regressietherapie voor diepgang in de dieper liggende emoties. Jezelf genezend vermogen gaat dan zijn werk doen en lost karma in en je bevrijdt jezelf en anderen. En het grote vraagstuk is: Gaan we onszelf een spiegel voorhouden en alsnog karma inlossen en de wonden helen. Kunnen we met zijn allen gelukkig zijn zonder voorwaarden en afgunst over herkomst.Compromissen sluiten ten bate van allen in harmonie. maar maakt je nog steeds geen eigenaar en is arrogantie als je dit denkt in een wereld die van ons allen is en waar geen rechten uit ontleend kunnen worden dan die zij ten gunste voor zichzelf hebben geschapen en mag de geschiedenis herschreven worden in de nieuwe energie in vrijheid voor ons allen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *