Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_245/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_246/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

26 gedachten over “De als vrouw geboren Maria besloot, midden in haar 'geslachtstransitie', in detransitie te gaan”
 1. Wat verdrietig dat jij jezelf op deze manier hebt moeten leren kennen, maar hierdoor wel een voorbeeld voor velen. Ik wens je alle geluk toe.

 2. Het valt me op … of het is een feit 99% de tijd , dat deze mensen een soort trauma hebben uit hun jeugd, dus in plaats van pubery blockers te geven of in te geven in kinderen hun drang om van gelsacht te veranderen of deze gedachtegang te hebben moeten ze psychische hulp krigen dat is veel belangrijker dan ze te aformeteren.

 3. God maakt geen fouten je word niet verkeerd geboren maar geboren zoals je hoort te zijn als vrouw moet je je zelf ook als vrouw respecteren en als man precies het zelfde verkeerde lichaam zitten is dus onzin het is inderdaad een psychologisch iets je moet hulp zoeken als je gevoelens hebt over dit soort dingen ze laten niet alles zien maar de meeste die zo een transities ondergaan plegen zelfmoord dat ze uiteindelijk ook met die nieuwe ik niet meer blij zijn dus accepteer beter je zelf zoals je bent god sta ons bij en zegen ons❤

 4. Tot 1975 konden deze mensen terecht in de GGZ, en de ergsten verbleven in een hotel in de bossen. Tegenwoordig worden ze serieus genomen en maken ze zichzelf, en de mensen om hun heen, kapot. Dat heet 'beschaving' maar het is gewoon kapitalisme, waarbij 'de afkeur' gedumpt wordt.

 5. Laat deze gekte stoppen en stoppen met dat genderidentiteit onderwijs op alle scholen, het wordt gewoon opgedrongen en dat is nooit goed. Weg met het kartel en die linkse kliek zo snel mogelijk.

 6. Maria, niet alleen een hele mooie naam maar ook zo te ervaren een mooi mens. Accepteren wat het leven je geeft en je overgeven aan dat leven wat je krijgt, dat is de diepe spirituele waarheid die ten grondslag ligt aan iedere religie, stroming en beweging. De bouwwerken daarop gecreëerd door de primitieve mens zijn vaak niet zo fraai. De woke ideologie gaat uit van de maakbaarheid van alles. Net als de wetenschap alles wil kunnen controleren. Zoals goede doelen zichzelf in stand willen houden en belangrijk zijn. De bange mens die er een zooitje van maakt. De emotionele en verwarde mens die anderen kan meeslepen in wanen. Sektes. Daaruit ontsnappen is ontdekken wie je in wezen bent. Een reis zonder bestemming, want het is nooit klaar. Het leven is niet gemakkelijk, maar wel zo ongelooflijk bijzonder als je leert relativeren en accepteren wat het leven biedt. Waar-nemen wat IS. Geen controle hebben is uiteindelijk volledige vrijheid kunnen ervaren. Moet je wel willen.

 7. Je kan knutselen aan een lichaam wat je wil maar je blijft een man of vrouw …. als ik strepen op een paard schilder is het nog lang geen zebra dus als ik een omgebouwde man zie die ineens vrouw is verwacht dan maar niet van mij dat ik je aanspreek met mevrouw en andersom ook niet .

 8. de weg naar zelfkennis is moeilijk voor iedereen…en het wordt nu extra moeilijk gemaakt voor mensen die worstelen met
  hun identiteit door deze gender – ideologie , die niet in de natuur geworteld is….maar is ontsproten op academies die
  ontspoord zijn door pseudo wetenschap .Big pharma en chirurgen ( ziekenhuizen) profiteren….slachtoffers moeten veel
  vaker en in groter aantal aan het woord worden gelaten , nu worden die berichten genegeerd en zelfs gecensureerd…..

 9. Dus wat velen al zeiden, het zit tussen de oren en heeft idd anderen problemen. Daarom stoppen met die wokezooi! Tis mooi geweest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *