Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #283: speciale uitzending in het teken van de oorlog in Oekraïne, is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-28

Op 24 februari 2022 begon Rusland de militaire operatie in Oekraïne. Al twee jaar zien we de meest vreselijke oorlogsbeelden voorbijkomen in de reguliere media, die het sentiment voeden dat deze oorlog ten koste van alles gewonnen moet worden van Rusland. Dat roept de nodige vragen op die in deze speciale uitzending van blckbx today, geheel in het teken van de oorlog, uitgebreid aan bod komen.

Desk: Politicoloog Kees van der Pijl, Hoogleraar International Studies and Global Politics André Gerrits en journalist en auteur Ab Gietelink.
Via een live-verbinding ook in de uitzending: voormalig Zembla en oorlogsjournalist Marcel van Silfhout
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

16 gedachten over “De aanloop naar de onvermijdelijk geworden oorlog in Oekraïne”
 1. Die middelste gast is zo gefixeerd op de 'wandaden' van Rusland in hun eigen invloedsfeer dat die de enorme Westerse zucht voor globalistische dominantie hypocriete balk onder het mom van 'democratie' niet in zijn eigen ogen ziet.

 2. Grootste probleem van het westen is gevolgen van woke en hierdoor onregeerbaarheid afgelopen jaren waardoor we lege munitieschappen hebben en oekraine ter weinig nu .
  Kijk , putin neem ik bloedserieus als vijand , hij heeft hard gewerkt , het westen kan ik alleen maar om lachen , in de koude oorlog stonden we een stuk sterker schouder aan schouder .
  Putin heeft gelijk met , het westen is woke , decadent , en hij profiteerd van deze zwakte het westen zou nog geen dood konijn kunnen neerschieten . Lol

 3. als je ziet hoe André Gerrits start, dan weet elk weldenkend mens dat hij zichzelf direct diskwalificeert. Oekraïne is een zeer corrupt land dat zich via neonazi's onder de CIA had geplaatst.

  Punt

  Maar ach uiteraard laat het mannetje kletsen.
  Waarom denken zulke mannetjes nu zo te kunnen kletsen?

  a) omdat ie zich gesteund voelt door gelijksprekende mannetjes en vrouwtjes en door de , via de MSM, massaal geïndoctrineerde mensjes

  b) onwetendheid

  c) zelf geïndoctrineerd

  d) door zijn superieuren opgelegd gekregen

  e) alle bovengenoemde punten

  Voor de rest totaal oninteressant

 4. als je iemand maar lang genoeg slaat dan valt hij vanzelf een keer aan…………en dat snapt het westen niet ze willen slaan maar verwachten geen tegen gas……..op school noemen ze dat een bully.

 5. Ongelofelijke hypocriete oetlul die nu ineens de westerse kant kiest en niets vermeld van de geocide acties van de nazi’s tegen de russische bewoners. Een daad van eenzijdige agressie zegt die koekebakker nu. Wat een hypocriete eikel zeg.

 6. Bullshit
  . Deze oorlog is uitgelokt . Rusland had geen keus en dat punt komt nu opnieuw door de navo dat de totale escalatie gaat komen met ontelbare slachtoffers . Dat wordt nu zeker nucleair

 7. de EU en de USA was al veel langer een plan tegen Rusland aan het smeden, dat Rusland de "eerste" zet doet, wil niet betekenen dat zij het spel zijn begonnen. Rusland heeft het recht zijn mensen en interesten te beschermen, net zoals het westen dat in veel ergere maten doet in het Midden Oosten of Africa. Het westen is een hypocriet. In een bijbel zitten niet genoeg pagina's om de namen van de onschuldige mensen die het westen heeft vermoord te kunnen schrijven. De EU en de USA heeft zijn gezicht verloren, en iedereen weet nu hoe men geen enkele waarden hecht aan mensen levens.

 8. War vind die bril in het midden ervan,dat in de periode 2014 tot 2020 14.000 russen zijn omgekomen door beschietingen van uit west Oekraine door de facisten?.

 9. Ab
  Deze buurman is een global
  Staat mi ook te juichen ,voor isr AEL . Dooien – zolang hij het niet is of zijn familie.
  Hebben mi een goede opleiding in acteren , verder geen inhoud.

 10. Die reactie van die meneer 'ik dacht dat we het over Oekraïne hadden' …..op een zeer valide argument van Ab….een flauwe en beetje laffe tactiek….

 11. het is totaal nep deze oorlog..zelenski en putin zijn pro israel het is een gevecht van indd amerikaanse elites skull and bones en co..tegen de centrale banken van europa..ik zal je zeggen er zijn geen goede meer..
  city of london wallstreet wellicht is het gewoon een..word je gewoon belazerd waar je bij staat

  het laaste gevecht was de tweede wereldoorlog nationalisme vs internationalism..we leven nu in een globalistische wereld waarin technocratie voorop staat..het gaat om nieuwe economieen bouwen misschien moet blckbx daar is induiken ipv van dit rechts links dialect in stand te houden.

 12. Ik heb niets gehoord over die Ursula von der Leyen !
  Dat is ook een oorlogshitser !
  De Europees Commissievoorzitter die denkt dat ze alles zelf maar kan en mag beslissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *