Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gisteren vond in de Tweede Kamer een vier uur durend spoeddebat plaats over de boerenprotesten. Hierbij werd aangedrongen op een bemiddelaar tussen de overheid en de boeren. Wat voor nut heeft dat als de overheid toch niet wil afwijken van haar plannen?

Wil je de uitzending van 1 juli terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-01

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

27 gedachten over “David Boerstra over spoeddebat boerenprotesten: “Het merendeel heeft niet gekozen voor dit beleid!””
 1. Een bemiddelaar is zinloos. De politiek is de onze niet meer. Nederland is in oorlog tegen de regeling die zich tegen het volk heeft gekeerd. Deze tasjesdraagster moet het probleem met Caroline bespreken? 😂😂😂. Ik zou zeggen, mevr Hermans, reserveer alvast een plekje bij een psycholoog wamt het is druk in de zorg. Wef muppets

 2. Wie gaat al die natuur onderhouden? De burger? Ik dacht het niet. Haha. Boerendorpen in veenweidegebieden ten noorden van A´dam verloederen nu al, omdat de boeren er al weg zijn (failliet, geen toekomst meer). De natuur als dekmantel, als hip modewoord. Niemand is tegen de natuur. (Maar er iets voor laten. Nee.) Als je tegen de boeren zegt dat ze hun grond moeten inleveren voor Google banen/industrie/huizen dan krijg je dit Plan er niet doorheen. Nederlandse grond is het duurst van Europa. En dus zeer gewild.

 3. D´66 heeft geld gekregen van de WEF bij de verkiezingen. Mag dat? Vroeger mocht dat niet. Als je zoveel geld van de WEF hebt gekregen, dan zul je die sponsor wel moeten behagen. Toch? Want de WEF/Rothschieldts zijn geen sinterklazen. Het zijn economen en bankiers die een doel voor ogen hebben. Een ´hogeŕ´ doel. Ha. Zij bezitten de hele wereld. Ook de grond. Dus. Alles in dienst van de Europese integratie. Binnen de EU is NL een provincie. De big tech provincie. NL zit al heel diep in de Reset. NL als proeftuin van de Reset. Het zijn de technocraten en autocraten die regeren. De mensenrechten en burgerrechten, de parlementaire democratie: het is over. Voorbij. Gij zult niets bezitten en gelukkig zijn. Stapje voor stapje komt dat doel dichterbij. Na de boeren zijn de burgers aan de beurt.

 4. Rutte is 1 dictator.
  Die zit op de achtergrond aan de knopjes te draaien.
  Hij spant andere voor het karretje, om zelf onschuldig te lijken.
  Rutte is nog erger ziek in zijn hoofd dan hitler.
  Hitler verborg zijn ziekte niet om onschuldige mensen op te laden of te deporteren naar vernietigings kampen.
  Rutte is veel geniepiger en achterbaks.
  Met corona lockdowns kleeft er bloed aan zijn handen.
  Wat totaal niet meer te controleren is,omdat hij bewust zogenaamd 1 oude telefoon had.
  Als je hier intrapt ben je echt naïef

 5. Het wordt en is het platteland tegen de misselijkmakend linkse stads onderkruipsels ! En die bakkefietswormen gaan dat afleggen en dat Kakwijf vd wal echt om te 🤮🤮🤮🤮

 6. VVD is net zo ziekmakend als dictator poetin. Onder toeziend oog van Rutte wordt er zeer giftig granuliet gedumpt in de maas. Dit gebeurt al jaren! Ondertussen worden boeren weggepest en worden burgers weggezet als milieu barbaren. Deze overheid meet met 2 maten! Invloedrijke CDA'ers hebben miljoenen verdient door die corona crisis zoals siewert van lienden! Onze overheid is corrupt!

 7. Rutte spreekt niet met de boeren = het Nederlandse volk.
  We moeten gewoon onze bek houden…..Daar is hij klip en klaar in.
  Grootste verrader uit de vaderlandse geschiedenis = woorden van Pieter Lakeman.

 8. Sophie Hermans is duidelijk niet tegen haar taak opgewassen. Zelfs met het geluid uit kom ik tot deze conclusie. Ik zou haar willen adviseren: ga een leuke baan zoeken, waar je gelukkig van wordt. Dit leidt alleen maar tot steeds meer stress. En stress ondermijnt uiteindelijk het immuunsysteem. Dat is die hele baan je toch niet waard?!

 9. Precies Wilders. Wat heeft praten dan nog zin. Als de rest niet of niets tegemoed te komen. Red onze agrarische land en vee. Stikstof stoppen van fabrieken, daar waar de Overheid voor pleit. Belachelijk. Flat/fabriek koeien/vee kunnen we dan kopen. Niet meer van het platte land. Maar vanuit een hoge flat geboren worden en tot aan de grond geslacht. Geen gras gegras meer. Triest. Laat ze Stoppen om bomen te kappen. Die juist weer zorgt voor onze Zuurstof en stikstof onderdrukt. Hoe natuurlijk zou het nog kunnen!?! Kom op Zeg.

 10. Nederland steunt de boeren groten deels luister niet naar de media die SMEERLAPPEN verdraaien alles boeren van nederland laat u niet manipuleren dit zijn geen mensen gooi de boel plat ,het nieuws heeft zelfs AUSTRALIE BEREIKT DA5 HOOR JE NIET VAN DE MEDIA GA DOOR.

 11. boeren moeten doorgaan ,dit is weer rekken bemiddelaar?haha mensen ga door de plat ook chauffeurs Caroline lult en Hermans is een kind Wat doet dat daar zwakkelingen het BBB IS NET ZO ERG.

 12. Vele Nederlanders met 'n normaal gezond 'boereverstand' kijken met stijgende verbazing en ongeloof naar de onverzoenlijke houding van kabinet en coalitie mbt 't door hen aan de boeren dwingend opgelegde onteigenings- en stikstof dictaat !
  De Nederlandse burger is in merendeel tegen (!) gedwongen onteigening en verplicht opleggen van 'n veestapel quotum aan de boeren ! De gemiddelde burger vindt dit ook 'n ondemocratische keuze en dus 'n gevaar voor de democratie hr. Klaver !
  Kortom: de gewenste politieke steun vanuit de burger en ja … de achterban (!) en 't electoraat mevrouw de minister van der Wal en mevr. Hermans kalft zienderogen af en … ja de kiezers gaan dan ook hun eigen weg en verlaten de coalitiepartijen 'en masse' temeer … daar van der Wal, Hermans, Klaver en consorten en en dus de coalitie zelf aangeven niet meer naar hun ook kritische achterban wensen te willen luisteren !
  N.B. daarvoor zijn 'ze' -zoals gezegd – niet de politiek ingegaan om 'm.n. ook rekening te houden met de wens van de meerderheid van hun eigen partij leden dan wel de kiezers en … dus vaarwel Compassie (!) (=menselijke warmte!) en breed gedragen democratische Competentie (!)
  Politieke zelfmoord ?
  We gaan 't zien !

 13. V.d wal , neem een hondje leer hem volgen , maar het volk laten zich niet aan de lijn leggen.
  Luister jezelf even terug, en vraag je af of je nog achterban en kiezers hebt.

 14. Daarom vind ik dat de Nederlanders een crowd funding moeten inrichten, zodanig dat ze de beste Nederlandse advocaten kunnen betalen om in hoger beroep te gaan op basis van “broodroof” wat normaal een serieus wapen is. Jullie hebben al voor zoveel gelegenheden enorm veel geld opgehaald, doe het nu eens voor jullie eigen boeren en jullie eigen garantie op Nederlands kwalitatief voedsel. Het gaat om jullie bestaan en gezondheid.

 15. Gek he , gesprek aan gaan , maar jullie mogen niet spreken.
  Wat is dat mens toch dom dom dom, en dat moet je nog serieus nemen ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *