Geen widgets gevonden in de zijbalk

Minister van der Wal heeft haar stikstofplannen gepresenteerd en heeft het voorzien op de Nederlandse boeren. Melkveehouder Nynke Koopmans staat aan de desk en vertelt hoe er gesjoemeld wordt met modellen door selectieve data input te gebruiken. Het lijkt er volgens Nynke op dat er een einddoel gewerkt wordt: het laten verdwijnen van de boeren.

De hele blckbxtoday uitzending van 10 juni is hier terug te zien:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-10

—-

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Woensdag 22 juni aanstaande wordt een historische dag: de boeren keren dan letterlijk en figuurlijk Den Haag de rug toe. Zij zullen daarom niet daar demonstreren, maar ergens anders in het midden van het land. Bij blckbx willen we hier graag een waardige live-registratie van maken, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Want de stikstofplannen raken niet alleen de agrarische sector, maar eigenlijk iedereen!

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

16 gedachten over “"Dat AERIUS-model deugt van geen kant!" – Melkveehouder Nynke Koopmans”
 1. Nederland is te klein om voor de hele wereld voedsel te produceren, zoveel vliegtuigen te laten landen of alle vluchtelingen op te vangen beste Nynke, stop met de politiek van een struisvogel.

 2. Je moet helemaal niet mee gaan in die model leugens.. het is allemaal grote onzin, CO2 is voedsel voor planten, de zon zorgt voor opwarming, niet CO2..

 3. Het word geen historische dag Flavio, het word een demonstratie die als je niet oppast uitdraait op geweld van de politie/ME. Oftewel het doorgenoven (staan pakjes te snuiven voordat ze ten aanval gaan, zelf gezien) overheids legertje (zijn vaak geen eens Nederlanders) heeft escalatie nodig. De NOS/MSM zal weer komen met hun fake nieuws zoals gewoonlijk. Lees mijn vorige post dan weet je genoeg.

 4. Mensen er is helemaal geen enkel stikstof probleem. Ik weet niet of jullie het echte wereld nieuws een beetje volgen? Even een klein voorbeeldje dan, de afgelopen 2 weken ja luister goed 2 WEKEN in Amerika, zijn er opeens 12 voedsel fabrieken in rook opgegaan. Dieren sterven opeens massaal omdat ze in hun habitat de grond vergiftigd hebben dmv chemtrails. Ik verzin het niet, check het zelf maar. In Equador zijn er hevige protesten gaande, dit vanwegen de VOEDSELTEKORTEN en HOGE PRIJZEN!!! En dan kan ik nog even doorgaan hoor. Ik mag niks posten van onze "vrienden" van youtube, maar ik heb alle bewijzen. Dus in Nederland moeten de boeren weg, legitieme reden of niet, weg ermee want er moeten ook hier voedseltekorten ontstaan. En je voelt hem al aankomen, dat komt door Putin 🤫 Alles is gepland en ze weten dat hun tijd kort is dus rammen ze het er doorheen nu het nog kan. Ze hebben vandaag zelfs ons leger ingezet om containers te plaatsen zodat de boeren er heel lastig door kunnen. Word aub is wakker en denk niet dat er ook maar enig gesprek kan plaatsvinden wat zin heeft. Deze criminelen doen gewoon wat ze opgedragen wordt punt uit. Maar hun tijd komt spoedig, gerechtigheid zal zegevieren en niet door geweld maar door arrestaties wereldwijd. Hoe nog even vol mensen, maar wij gaan niet een China 2.0 accepteren hier.

 5. de zogenaamde stikstofcrisis, de stikstofhoax, is al jaren geleden bepaald in de Bilderberg, met als doel om grondeigenaren te onteigenen en de economie kapot te maken. Dit als onderdeel van de 4e industriele revolutie, ook wel de Great Reset genoemd.

 6. Opzettelijk ! Men wil die grond afnemen en gast over lijken ! In het buitenland liggen de normen 300 keer hoger ! Dr normen mu zijn zodanig dat ze onhaalbaar zijn ookal gooi je alle boeren eruit , daarna zouden alle mensen eruit moeten en dan nog komt de meeste rommel via de lucht uit t buitenland

 7. Alle wegen worden afgezet, het is net een corona demonstratie, je kan wel gaan maar de vraag is of je er komt en of de Romeos genade tonen.

 8. Wanneer gaan blckbx eens aandacht besteden aan de inkomsten van Baudet en zijn vele nevenfuncties? Of is dat te confronterend voor jullie als trouwe Putinslaafjes?

 9. Meten met twee maten!
  Installaties Tata Steel te oud voor normen: stikstofuitstoot mag hoger
  Tata Steel mag veel meer stikstofoxide en stof uitstoten dan de nieuwste normen voorschrijven. Dat komt doordat de staalfabriek in Velsen oudere installaties heeft staan. De staalfabrikant kan niet gedwongen worden om die te moderniseren. Dat schrijft de Volkskrant op basis van de vergunningen de toezichthouder Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft gepubliceerd.
  Zo zou Tata Steel IJmuiden BV met de huidige vergunning nog met een derde mogen groeien, als het om de uitstoot van stikstofoxide gaat. De nummer twee op de lijst van bedrijven die in de gemeten periode ( 2018-2019) het meeste stikstofoxide extra hebben uitgestoten, heeft nog twee miljoen kilo ‘uitstoot-speling’. Die komt volgens Pointer dan bovenop de zes miljoen kilo die het bedrijf in 2019 al uitstootte.

  Rijnmond Energie in Rotterdam, de nummer één op de ‘extra uitstootlijst’, heeft volgens Pointer geen vergunning in het kader van de Wet Natuurbescherming, wat wel verplicht is. Dit betekent dat nooit in kaart is gebracht wat de impact is van de centrale op de natuur. De manager van de centrale erkent tegenover Pointer dat Rijnmond Energie een natuurvergunning zou moeten hebben, maar dat het bedrijf daarover niet is ingelicht door de overheid. De Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland stelt dat de energiecentrale zonder vergunning niet mag produceren.

  Met de vergunningstatus van de Magnumcentrale in Groningen is volgens het onderzoeksprogramma ook iets geks aan de hand. De centrale staat in een zogeheten vergunningsvrije zone voor stikstof omdat er binnen een straal van 25 kilometer geen beschermd natuurgebied ligt. En dan zijn er geen limieten meer aan de uitstoot van stikstof, ondanks de geldende vergunning waarin staat dat de Magnumcentrale maximaal 804 ton stikstofoxiden mag uitstoten. Een woordvoerder van de provincie Groningen bevestigt de ongelimiteerde uitstoot-status van de centrale aan Pointer.

 10. Door de gecreëerde klimaat hoax kunnen ze iedereen hun bezittingen afpakken en stapje voor stapje want als ze te snel gaan dan komt er een revolutie en dan gaan hun plannen niet door. Zo doen ze dat bij elke crisis die er gecreëerd worden. Ze weten als er te veel mensen wakker worden en opstaan dan is het afgelopen met hun macht. Het is jammer dat de meeste mensen niet snappen dat wij de baas zijn en als wij samen werken kunnen we het kwaad verdrijven. Maar elke dag worden er meer en meer mensen wakker het is een glijdende schaal en als hun snappen als ze zich verenigen dan is het afgelopen met het kwaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *