Geen widgets gevonden in de zijbalk

In Madrid protesteren duizenden mensen tegen de NAVO-top die daar deze week plaatsvindt. Zij pleiten voor vrede en zijn tegen oorlog. Saillant dat juist nu secretaris-generaal Jens Stoltenberg het aantal NAVO-strijdkrachten wil verhogen van 40.000 naar meer dan 300.000.

Bekijk de hele uitzending van maandag 27 juni op onze website:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-27

—-

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

14 gedachten over “Daan de Wit: "De belangrijkste wapens zijn de niet fysieke wapens"”
 1. Als u de waarheid en achtergronden wil kennen zoek eerst eens op "Ukraine on Fire" van Oliver Stone prachtige docu van de staatsgreep in 2014 tot 2016 en voor de huidige situatie dan moet u opzoeken "Operation Liberation: An In-depth Look at the Special Operation in Ukraine". neem wat chips of popcorn want het is redelijk lang, maar zeer leerrijk.

 2. flavio je bent een snitch en een grote geldwolf ouwe! S6 ermee jij gaat over lijken wist het al langer maar nu kan ik het zeker zeggen! t beste ermee gladjanus!!

 3. Wanneer komen wij burgers nou in opstand. Ruim die kamer leeg .uit die eu
  Alle verdragen vervallen en de gulden weer invoeren.
  Klaar opgelost.
  Niet weer constant ouwehoeren daar schieten we niks mee op. Ga aan het werk.

 4. Het zoveelste voorbeeld hoe corrupt Rutte en zijn Trutte zijn. Zij weten dit, proberen het onder de radar te houden voor het volk en zijn daarmee mede verantwoordelijk voor de zoveelste hoax.

 5. Deze Daan de Wit lijkt dezelfde Daan de Wit te zijn die een boekje over vitamines heeft geschreven, dat hij promoveert op zijn Twitterpagina. Buitengewoon om te zien dat dezelfde persoon is uitgenodigd om de Poetins propaganda te verspreiden, vermomd als een politieke commentator. Van vitamines naar oorlogsdeskundige, mogelijk gemaakt door Blck Box.

 6. Van een kanaal die voor de rechten van de Nederlanders opstond in de Coronatijd, werd Black Box een freak show kanaal die allerlei marginale Poetins agenten aan het woord laat. Ben benieuwd waar kwam die kanteling vandaan. Werden ze vanaf het begin gesponsord door Poetin en gebruikte ze de Corona-agenda om de imago van geloofwaardigheid te creëren, om later Poetins propaganda aan de man te brengen?

 7. Met HENK RUTTEN WIL EEN DING OORLOG SAM MET ZIJN NAZI VRIEND ZALENSKI UIT OEKARINNE TÉGEN RUSLANDGEVOERD DOOR DE EURO PEESE UINI URZALA VON DER LEYEN UIT BRUSSEL HAAT ZAAIEN TEGEN RUSLAND VRIEND VAN RUTTEN ZALENSKI ROEPT EVEN 2022 NATIONALE FEESTDAG UITGEROEPEN VOOR BANDERA UOPA SETFAN BANDERA UOPA STPAN BANDERA UOPA CALOREBEERTDEN MET HITLER MILJOEN MENSEN VERMOORD KINDEREN OP EEN SCHOOL PLEIN LEVEN OP METALEN HEK GESPIETST VOOR EEN ZWANGERE VROUWE DE BUIK OP GESNEDEN MANNEN DE KOP AF GEHAKT EEN FEESTDAG ANNO 2022 ROEPT OEKARINNE IEDERE STRAAT VERSPERING IN WAPPERT DE ZWART RODE VLAG GOED VOOR ZES MIJOEN DODEN RUTTEN JIJ STEUNT DEZE NAZI PRAKTIJKEN URZALA VON DER LEYEN UIT BRUSSEL OOK KOMT ZEKER DOOR SWACHP WIL VAN VAN EUROPA EEN GROOT CONCENTRATIEKAMP WIL MAKEN KOMT ALLEMAAL UIT GAAT NIET VIA CORONA DAN MAAR VIA KIEJEV. OEKANRINNE

 8. het is gewoon weer net als na de tweede wereldoorlog.. koude oorlog.. waar ging die nou echt over? Amerika haalde de nazi, 's het space progamma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *