Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #227 van vrijdag 6 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-06

D66 pleit ervoor om abortus uit het Wetboek van Strafrecht te halen. Wat betekent dit voor vrouwenrechten?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

12 gedachten over “D66 wil abortus uit het wetboek van strafrecht”
 1. D666 de slechtste partij in Nederland moet oprotten met die eindeloze reeks domme ideeën, hebben het land alleen maar op weg geholpen nog meer neder te gaan , weten die donoren veel wat regeren is ? Regeren is helpen opbouwen en leiding geven niet afbreken voor eigen gewin .NEDERLAND BETEKENT LAAGLAND .en geen afgaanland .

 2. Het is en blijft moord, 1 week oud of 30 jaar oud. Daarin tegen ben ik wel voor dat al die vrouwen die voor abortus zijn zelf geaborteerd hadden moeten worden dan was immers deze hele kwestie niet (of is het dan toch ineens anders?).

 3. Het is in Nederland reeds mogelijk om abortus te plegen van ongeboren leven tot 24 weken (!). En gebeurt ook veelvuldig.
  Wat is het probleem? Waar gaat deze discussie over? Om de verplichte bedenktijd van 5 dagen om ongeboren leven van/tot 24 weken te doden? Deze verplichte bedenktijd lijkt me dan allerminst redelijk.

 4. De Nederlandse regering is, vrij geruisloos, bezig met de oprichting van een instantie die ervoor moet zorgen dat illegale content van het internet en de sociale media wordt verwijderd. Het gaat om de Autoriteit Online Terroristisch en Kinderpornografisch Materiaal (ATKM). Per 1 september 2023 is Arda Gerkens, voorheen directeur van Offlimits (Expertisebureau Online Kindermisbruik) en voormalig vice-fractievoorzitter van de SP in de Eerste Kamer, al benoemd tot directeur van de ATKM. De organisatie zelf is officieel nog niet opgericht. Wie op internet zoekt naar nieuws over de nieuwe autoriteit, vindt vrijwel niets.

 5. Ook gekopieerd. Dit gebeurde een jaar geleden. We krijgen protesten, voor en tegen.
  En dit is nooit een issue geweest bij het grote publiek.

  Hierna krijgen we ouders in een zaal met achter de tafels het schoolbestuur. Ouders lezen ongeschikte passages voor uit de boeken op school. Het schoolbestuur blijft stoïcijns.

 6. De op 7 jarige overleden lost at sea verdronken zombiekinderen moeten toch door Planned parenthood van de Rothschilds gestuurd worden??

 7. The main reason Annunaki created humans is to create more work slaves (to pay more taxes The Gods said Go hither and multiply Gives you another view on procreation Having to look after childeren 18-21 years till adulthood Be responsible and rolemodel I mean reptilians crawl out of an egg and their babies are almost selfsufficient from birth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *