Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

21 gedachten over “D66 en de #MeToo-doofpot – Ongehoord nieuws”
 1. Als die hele enge Sjoerdsma moet roddelen over een dronken informateur ziet hij geen probleem. Ja waren orders Kaag/Jetten.

 2. Typisch oplossen van problemen uit progressieve hoek. Als geldautomaten worden opgeblazen door bepaalde types haal je gewoon de geldautomaten weg. Dan is het er niet volgens die kliek.

 3. Je zegt gewoon dat je gevaarlijk bent en dat je daarom gecancelled moet worden terwijl het niet bespreken van een niet intergrerende bevolking en het uit de hand laten lopen veel gevaarlijker is. Ze doen gewoon alsof dat niet bestaat. Die truukjes van wegkijken en racist roepen horen we al 50 jaar aan. Walchelijk.

 4. "de morele standaard van links". Wat een flauwekul allemaal weer. Allereerst: sinds wanneer is D66 een linkse partij? D66 geldt al sinds de oprichting als een neutrale partij, die in het politieke spectrum van links naar rechts ergens in het midden staat.
  En dan: "me too bij links"? Waarom? Bij welke linkse partijen dan? Geef eens een staatje waar dat uit blijkt? Getallen graag. Ik herinner me niks van me too's bij linkse partijen. Ook niet bij rechtse partijen trouwens, maar misschien ben ik slecht van memorie.
  Heel slap trouwens dat Dales in dit domme geframe meegaat. Hij zal wel gedacht hebben: als ik links weer een veeg uit de pan geef kan ik mijn eigen VVD daarmee weer helpen. Heel ziek, zulk soort profilering door anderen de grond in te trappen.

 5. DDR66 gewoon een gevaarlijke zo niet de gevaarlijkste naoorlogse partij sinds 1945 het zijn pure NAZI,S met Kaag als een na grootste land verrader op Rutte na .
  Het is een terroristen clubje die alle soevereiniteit het liefste vandaag nog aan die Dictatoriale EU overhevelt en hebben TOTAAL NIKS OP MET DEMOCRATIE !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *