Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Woensdag 22 juni aanstaande wordt een historische dag: de boeren keren dan letterlijk en figuurlijk Den Haag de rug toe. Zij zullen daarom niet daar demonstreren, maar ergens anders in het midden van het land. Bij blckbx willen we hier graag een waardige live-registratie van maken, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Want de stikstofplannen raken niet alleen de agrarische sector, maar eigenlijk iedereen!

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

21 gedachten over “Crowdfunding: live-registratie boerenprotest | Steun ons om dit mogelijk te maken op 22 juni a.s.”
  1. Mijn gezond boerenverstand zegt dat er veel te veel geproduceerd wordt in Nederland. Alles voor de export. En dat heet dus globalisme. Als je hier aan meewerkt ben je dus een globalist. Maar principes doen er niet toe, als er maar actie gevoerd kan worden.

  2. Boeren zijn al afgekocht en binden volledig in, was te verwachten met dat feodale zooitje miljonairs. We zijn gewoon verloren en het wachten is op een geheel andere macht die ze zal breken zonder tussenkomst van mensenhanden.

  3. Als je 5 jaar geleden zou vertellen dat er n land is waar de dingen gebeuren zoals die nu in ons Nederland gebeuren, zou iedereen van mening zijn dat de regering van dat land, de oorlog verklaard heeft aan zijn eigen inwoners. Man man waar zijn we in beland? Zeker steunen we dit volks verzet. Nu of nooit !

  4. Beter doen veel burgers ook mee. gewoon weg blokkades bv alle knopunten vast zeten zou heel effectief zijn. misschien een paar dagen of weken. en zeker in de spits. Niet 10 auto's/vrachtwagens of tractoren nee honderden per locatie. ik hoef niet de belangrijkste aderen te zeggen die weet iedereen ook niet 1 locatie nee minimaal 20 locaties. dan kunnen ze geen grote politie machten neer zetten en moeten ze verdelen. Dat gaan ze dan niet doe hun doel is macht vertoon en dat kan dan niet. mooie tip vind je niet. o ja misschien koffie drinken op meerdere tegelijkertijd lokalisaties. 10000 man in Amsterdam bij de vorige demo`s = 10000 auto`s dat zijn minimaal 20 plaatsen. geloof mijn maar dat staat alles stil.

  5. Ik begrijp dat onze linkse vara vrienden de laatste uitzending van black boks uit de lucht heeft laten halen.. je zou ze toch

  6. Wij hebben last van Sahara zand uit Afrika,hoe blijft het stikstof dan hier laat dat een voorstander van het stikstof beleid maar eens uitleggen?

  7. boerenprotest ? dat het maar een boeren/burger opstand word. tijd van zoete koekjes bakken, moet een keer voorbij zijn.

  8. Geld schooien en niets inbrengen, maak het verschil , kan niet he, doe iets om bijdragen te maken naar verschil, benoemen en niets doen echt hoe dom denken jullie dat we zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *