Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Ontwikkelingen rondom het coronavirus
24 mei 2022
Plenair debat

Best apart om te zien dat dir debat, waarvan het eerste deel weken geleden plaats vond, zo anders is dan eerdere corona debatten.
Het lijkt wel alsof men wat nuchterder is geworden, de grootste paniek en angst voor de Corona mythe lijkt weg geëbd.

16 gedachten over “Coronadebat: Motie Kees van der Syaaij krijgt steun van CDA en VVD”
 1. Wat blijven ze toch hangen in die COVID-gekte. Na 2 jaar weten we toch dat het achteraf vergelijkbaar was met voorgaande jaren? De Ahoy vol equipment, in Limburg voor 4 miljoen noodopvang en noem maar op waar er bedden als paddenstoelen in hallen verschenen. Allemaal leeg gebleven. Het is schandalig dat ze met boter op hun hoofden dit nogmaals willen verkopen.

 2. Politici dienen het volk te dienen en te beseffen dat zij in dienst zijn van de bevolking.
  Politici behoren geen achterkamertjes politiek te voeren, politiek behoord los te staan van multinationals en andere schimmige clubjes!

  Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door!

  Er blijft, is en wordt stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Rutte IV! Al 11 jaar lang! De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost! Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht! Een nieuwe bestuurscultuur is ver te zoeken! Nederland word kapot gemaakt! Genoeg is genoeg!

  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op petitiespuntnl

  het volk heeft de macht,het kabinet is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

  Deel deze Petitie zoveel mogelijk

 3. Stel Covidianen …
  Basis virus evolutie: Van niet besmettelijk en gevaarlijk naar Heel besmettelijk en veel minder gevaarlijk.

  Tenzij je iets gedaan hebt waardoor er druk op het v1ru5 is uitgeoefend en deze als een gek muteert om zo toch door de immuniteit heen te kunnen breken.

 4. Corona rustig weg laten ebben (nog niet helemaal opdoeken want het kan nog wel eens handig zijn in de nabije toekomst) en opmaken voor het grote apenpokken theater!
  Ze moeten na corona natuurlijk wél de vaccine junkies blijven voorzien van hun shotje en de rest van het volk treiteren is natuurlijk een welkome bonus! 😞

  RIP NL ⚰️

 5. Ze laten gewoon weer de noodwet ingaan, motie of niet. Dit is enkel voor de buhne, gutmensch spelen. En ze weten het, als het FvD dit had voorgesteld zou het afgeschoten worden.

 6. …….en wat er nog meer achter de schermen gebeurt: Nieuwe wet geeft Brussel controle over internet! EU kan elke kritiek verbieden ‼️
  De Europese Commissie krijgt binnenkort de macht om, zonder overleg met de lidstaten, het internet ingrijpend te censureren, wanneer zij oordeelt dat er sprake is van een “crisis”. Dit blijkt uit een concept van de laatste versie van de Digital Services Act, die op het punt staat te worden aangenomen

 7. Al die leugens en misleiding, het meespelen met de duivel.

  De partijen die valselijk onder de naam van Jezus acteren zullen harder gestraft worden.

 8. Whahahahah, van der Staaij is dus ook een laffe bibberende bange Covid-slet en vertrouwd liever niet op zijn lieve Heertje, bange kwezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *