Geen widgets gevonden in de zijbalk

Download hier gratis de nieuwe mixtape ‘Progressie 2’ van Convex Kafka: https://app.box.com/s/wgw01cex8b31r0reatmkby47zuroar79

Aantal behaalde views op vorig kanaal: Ongeveer 2000.

Om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe werk:
https://www.youtube.com/user/KafkaNL

Eigenlijk zouden er op dit kanaal geen video’s meer verschijnen, maar aangezien Sjanks video’s voor de zoveelste keer plotseling video’s van youtube heeft verwijderd, zet ik een aantal oude video’s hierop online!!

5 gedachten over “Convex kafka – Gefeliciteerd (2012) (Progressie 1 Mixtape)”
  1. Respect het is en blijft een mooi nr x luister niet na die onzin wat somige mensen zeggen je rapt het vanuit je hart respect love ♡

  2. eeeeh teksten die geschreven kunnen worden door een gastje van 5 jaar .pproberen eminemzijn clip te faken van when im gone , maar ondertussen wel in een kerk staan ondertusse hij waarschijnlijk anti de kerk i maar hij staat daar toch met een dode onverschillig blik te zeveren met een beat erachter. oooh kijk naar mij hoe ik hier vals emotioneel sta bullshit te vertellen .oooh kijk ik moet perse filmen hoe ik een kaarsje aansteek op het kerkhof alsof ik leef in de fking ghetto waar elke dag mensen omver wordn geschoten jee fucking debiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *