Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_207/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_232/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

20 gedachten over “Controversiele WHO Pandemieverdrag komt eraan. Moeten we daar blij mee zijn?”
 1. Las net dat Geert Wilders de Premierschap los Laat het dus gaan omdat hij geen steun had van alle partijen. Dus zo is daar achter gesloten deuren over gesproken en wordt dus niets met de stem van de burgers gedaan. Wilders zegt dan wel dat hij het land en de kiezer "belangrijker dan zijn eigen positie" te vinden. Maar dat is toch een slap excuus van Wilders want nu hebben eigen burgers hier met nog meer te stellen met partijen die er niet zijn voor eigen volk en meer in het belang van henzelf daar zitten waar het zo hun eigen fictie, behoeftes en lusten erdoor drukt. Je zit daar omdat het eigen volk/burgers hier dik aan jullie dat geld betalen waar je jezelf mee verrijkt. Wie er dan premier wordt hoor ik net nog voorbij komen en weet nu al wie dat gaat worden. Dit is allemaal van te voren bepaald. Dat lag al voor de hand dat ze niet met Wilders wilde samenwerken en dit is dus het resultaat. Beginnen ze weer dat Wilders nog al over dingen heeft uitgelaten maar dat hebben ze allemaal vooral die Rutte en daar werd niks over gezegd en hoe hij het samen met die anderen waar het die regering mee heeft gevormd dit landje waar eigen volk tot hun nek in shit zijn komen te zitten. Dit gaat niet meer goed komen hier en staat nog veel meer te gebeuren als niemand is die hier ingrijpt en ze gewoon die agenda verder uitrollen wat door EU en WEF tot stand is gekomen met hulp van Amerika.

 2. De laatste keer dat ik ziek was, was februari 2020. Ik heb me niet laten vaccineren en heb ook alle regels aan mijn laars gelapt. Heel de pandemie lang! Alle media, elke regering en het WEF zijn daarmee al hun geloofwaardigheid kwijt. De medische wereld gepaard met een bizar hoge zorgpremie én een bizar hoog eigen risico, dat heeft behoorlijke schade opgelopen aan imago, integriteit en geloofwaardigheid. Het bizar hoge zorgpremie en eigen risico ruikt naar oplichting en uitbuiting en zorgt voor zorgvermijding. Betaal je een keer niet? De deurwaarders, het CJIB en de incasso cowboys staan je juigend op te wachten om je leven te ruïneren tot je op letterlijk op straat staat. En nu ik van huisarts wil veranderen omdat ik verhuisd ben word ik van 't kastje naar de muur gestuurd. Want geen huisarts heeft nog plek. Ik kan niet eens naar de tandarts voor een ingreep omdat het niet in een basisverzekering zit. Ben je alsnog duizenden euro's kwijt aan een wortelkanaalbehandeling.

  Ik werk hier niet aan mee. Ik voel mij als burger zwaar opgelicht. En ik wil een groot deel van mijn geld terug!

  Ach, dit zal wel weer verwijderd worden.

 3. WHO is een corrupte pharmamafia organisatie.
  Mensenrechten worden met voeten getreden, en liegebeest Rutte staat er bij , en kijkt er naar.
  Dwang dwang dwang, en miljarden winsten.

 4. Kom op zeg! De tweede kamer doet mee! Ze zijn omgekocht! Dit gebeurt niet per ongeluk Wibren! Tijd voor iets anders dan hen te laten doen?

 5. trap niet in die onzin ziekte X wat onzin waar baseren ze dit op ze willen gewoon weer iedereen troep in je body spuiten zelfde als de corona troep hoeveel overdoden hadden we wel niet ze geven geen goed beeld is weer idee van de rijken der aarde spelen met mensen levends gebruikje gezond verstand doe het niet ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *