Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #221 vrijdag 22 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-22

Er zijn honderden doden gevallen bij gevechten tussen Azerbeidzjan en Armenië. Wat is de achtergrond van dit conflict?

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

7 gedachten over “Conflict Azerbeidzjan en Armenië in geopolitieke context”
  1. Het is maar goed dat NL-ers niet goed weten waar de Kaukasus ligt, anders gaan ze daar hun neus in steken en zich met dat vingertje overal mee bemoeien en veroorzaken ze bloedbad zols in de Oekraine. Daarna klagen dat mensen gaan vluchten en hierheen komen, it's all by design.Niets gebeurt toevallig.En maar straks weer zelfde poppetjes kiezen dan hebben we nieuwe oorlogen veroorzaakt door het Westen.

  2. Karabagh is van Azerbaijan, latijd al geweest, Armeniers woonden er met Azerbiajanen samen, in de jaren 90 grepen ze de wapens en samen met achtergebleven ex sovjet / russiche leger verdrewen ze Azerbaijanen met grof geweld, met als gevolg volkeren moord in Khojaly waarbij in een nacht meer dan 1500 mensen werden vermoord, en 1 miljoen vluchtelingen.
    bijna 30 jaar lang hebben russland en europa Azerbaijan aan de lijn gehouden met beloftes het op te lossen, maar zoals vaker is van die beloftes niets van gekomen. sterker nog, armenie viel azerbaijan meerdere malen aan, en dreigde levensbelangrijken olie lijdingen die naar Turkije en Europa gaan te vernietigen.
    Nu met de situatie in ukraine, greep Azerbaijan zijn kansen en starte een speciale operatie om de bezette landstukken terug te halen, en dat is goed gelukt. het is nog niet af, maar het gaat goede kant op, er zijn zeker slachtoffers, maar minimaal, in vergelijking met de duizenden Azerbaijanse doden die armeniers maakten in de eerdere agressies, hebben Azerbaijanen een bijna chirurgische optreden getoond. Bravo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *