Geen widgets gevonden in de zijbalk

Waar komt toch die enorme oversterfte vandaan? Was het coronavaccin toch niet zo veilig als dat werd verteld, of heeft het overschot aan overlijdens ergens anders mee te maken? Wij zoeken het uit in de zevende aflevering van COMPLOT?!. #complot #reinoutzorge #oversterfte

🚨 Steun PowNed, word lid: https://www.helpmee.tv

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website: https://www.powned.tv
► Facebook: https://www.fb.com/OmroepPowNed
► Instagram: http://www.instagram.com/omroeppowned
► TikTok: https://www.tiktok.com/@omroeppownedofficial
► Twitter: http://www.twitter.com/powned

📨 Tip voor de redactie? Mail naar redactie@powned.tv

10 gedachten over “COMPLOT?!: Heeft het vaccin te maken met oversterfte?”
  1. Die gast die zegt dat er weinig bijwerkingen waren. Jesus meer dan 40% van de vrouwen menstruatie klachten tijdens de testfase van pfiser lijkt me toch wel verontrustend. Mijn dochter kampt er nog steeds mee na 1 prik van pfiser. Zeer pijnlijke menstruaties met veel pijn en moeilijk om te bloeden. Ondanks dat ik meermalen zei dat op haar leeftijd er geen enkele reden was om vaccin te nemen vertelde de huisarts haar doodleuk om het toch maar te nemen en de enige bijwerking spierpijn zou zijn. Om daarna te zeggen dat menstruatiepijn van stress kwam. Mijn vrouw had jarenlang hartkloppingen 3 weken na het vaccin. Dat bleek een paniekaanval volgens huisarts. Dus er zat blijkbaar volgens onze huisarts stresshormoon in de spuit. Zo veel dat ze vol overtuiging kon zeggen dat mijn vrouw er een paniekaanval van kreeg.

  2. Abje, die met alle winden meepraat, zolang niemand hem maar aanspreekt op zijn verantwoordelijkheden. Die man is zo corrupt als wat en dat hebben we wel kunnen zien met de Mexicaanse griep. Hij was warempel blij dat er iemand ziek was, de eerste patiënt in Nederland. En hij was als een gek zo blij, trok zelfs een fles drank open. Dat alles was gewoon te zien in een tv show. Zulke mensen zouden nooit meer in de gezondheidszorg moeten mogen werken. Maar wat deed de politiek indertijd? Ja…wegwimpelen natuurlijk. Zodat ie het later (deels) weer kon doen.

    Soms hebben politici zulke oogkleppen op dat je het eigenlijk niet kan geloven. Den Haag is gewoon corrupt. Want wie corrupte mensen hun gang laat gaan is het zelf ook.

  3. In EMT MEIN FAMILIE NIET IN LAATEN SPUITE EN IK OKE NIET IK WERT GU BELT EN DAT IK DE GULUKG WARE DAT IK DIE SPUIT KREGE EELE FRINDLIKE VRAU MAAR TUN IK MU WEIGERDE DIE GIFT SPUITE TU PAKEN WAR DIE FRAU NIET MEER FRINDLIKE MAAR KWATE TUNE FRAGTE IK WAROM SO KWATE WAST EN TOEN GO DE SU TEFOON NEERE DUST SU WETEN EELGOET WATSE GEDAN EBEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *