Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #305 van vrijdag 19 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-19

Johann Velkers, voormalig regiomanager van het COA in Ter Apel is opgestapt. Dit deed hij naar eigen zeggen naar aanleiding van de “onmogelijke opgave op het gebied van werkdruk en veiligheid” bij het aanmeldcentrum. Met politicus René Dercksen gaan we op zoek naar oplossingen voor de voortdurende crisis in Ter Apel.

Desk: auteur en journalist Ab Gietelink, kandidaat Europees Parlement (BVNL) René Dercksen en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

14 gedachten over “COA-baas Ter Apel stapt op vanwege "onmogelijke opgave op gebied van veiligheid" bij aanmeldcentrum”
 1. Blijkbaar is het de bedoeling dat de Nederlandse burgers zelf deze indringers het land gaan uitzetten want het is wel duidelijk dat er bij de meeste politici en ambtenaren geen enkele intentie is om ons te beschermen tegen dat gespuis.

 2. Hij zegt het goed “de oplossing ligt in Nederland”, maar hier zitten vooral marionetten van Brussel en dus gebeurt er niks en blijven de grenzen wagenwijd open staan. Hoe lang duurt het nog voor mensen echt inzien dat we onze soevereiniteit terug moeten pakken en uit de EU moeten stappen?

 3. Ik woon in Rotterdam. Ik krijg het idee dat er laatste jaren alleen maar criminelen om me heen zie. Gaaf landje toch. 1 grote graaibak

 4. Zodra je weet dat dit een wereldwijd agenda is snap je het allemaal veel beter.
  En alles is gewoon openbaar te vinden wat ze willen met de mensheid

 5. Het Vluchtelingenverdrag en het Europees verdrag voor de rechten van de mens kunnen eenvoudig worden opgezegd via respectievelijk artikel 44 en 58. Het komt erop neer dat de Nederlandse regering een brief stuurt naar de VN en de Europese Commissie, Nederland is een jaar na ontvangst van een dergelijke brief niet meer gebonden aan de idiote verplichtingen rond asielzoekers. Dit is al heel lang bekend bij politici maar er wordt bewust geen gebruik van gemaakt.

 6. OEKRAINE IS EEN VEILIG LAND
  Er is slechts een heel klein deel van Oekraine in oorlog aan de grens met Rusland.

  Het overige deel van Oekraine is veilig.
  Waarom worden vluchtelingen niet in de veilige delen van Oekraine opgevangen.
  Oekraine is veel groter dan NL.

 7. In Nederland worden de mensenrechten elke dag geschonden en dan met name door de overheid. En dat doen ze ook bij de eigen bevolking. Je zou maar elke dag je bed uitkomen om bij de overheid te gaan werken.

 8. Grenzen dicht voor ALLE niet oorlogse vluchtelingen …..

  Het is zo simpel maar er word een agenda uitgedraaid….. straks worden de migranten bewapend door de staat. En dan worden wij allemaal afgeslacht.
  Klinkt extreem he…. maar de bewijzen liggen voor onze neus.

  Het zijn geen migranten maar soldaten met een soldij. Daarom is alles gratis voor die lui… ze krijgen salaris en straks komt het startschot. Dan is het game over.

  Maar het NL volk is compleet geindoctrineerd en gebrainwashed…. en de wakkere onder ons zitten in de "liefde en geduld" bubbel.

  Ik zeg het maar alvast voor en tegen iedereen….

  R.I.P.

 9. Bad stroom over en de kraan staat vol open.
  Je kan vandaag 1000 plekken creëren en morgen zit je weer in dezelfde situatie.
  Alles ten koste van dit land en zn inwoners.
  Dan hebben ze het ook al gehad over klimaatvluchtelingen.

  Uitzetten is moeilijk moeilijk en maar verschuilen achter Europa.

 10. De taal tot 1:30 is niet de taal die in NL wordt gesproken, de COA man is knettergek. Deze presentator spreekt volgens mij ook een andere taal , de taal van het demissionaire kabinet.

 11. Ik keek laatst iets op AT5 een Indiër die gevlucht is uit Oekraïne die 5000 euro aangeboden heeft gekregen om terug naar India te gaan maar hij wilt niet en weigerd! dat is toch gewoon krankzinnig?!

 12. Wat dacht je van vluchtelingen / status houders van regime A die regime B in Nederland bevechten of zich bezig houden met buitenlandse politiek van hun thuisland waar zij aanhanger van zijn? Volgens mij kun je dan gewoon terug, ook vakantiegangers mogen gelijk blijven zo gevaarlijk is het er niet en je hoeft niet te vluchten als je aanhanger bent van de regering of niet dan!

 13. Je kunt sowieso iedereen waarvan duidelijk is dat zij hier niet gaan blijven verplaatsen buiten Nederland, Een arm land wat geld toestoppen of een eiland ergens kopen totdat het duidelijk is waar deze veilige landers vandaan komen en terug kunnen of daar blijven als ze geen nationaliteit hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *