Geen widgets gevonden in de zijbalk

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

15 gedachten over “CLASH: Baudet drijft Rutte in het nauw | Kan Rutte nog aanblijven? (FVD)”
  1. De walging voor deze demissonaire lamlul wordt met ieder woord wat hij uitspreekt groter. Draait om de hete brij heen. Geeft geen antwoorden op serieuze vragen. Dat hij nog steeds in functie is en niet met of zonder geweld verdreven is verbaast mij iedere dag. Wat een gore corrupte engnek is het

  2. Zoveel schiet er door me heen als ik die liegbeest van een Rutte zie praten. Het gekke is dat nog zoveel schaapjes hem achterna lopen en ook niet even checken of Thierry gelijk heeft. Het duurt heel lang maar vd media gaat het niet komen. Wij moeten de schaapjes informeren.

  3. Als Rutte het niet weet gaat het weer om een complottheorie!!!! Kortom Rutte volgt gewoon de WEF agenda en de rest van het volk slaapt. Baudet is de enige die wakker is in de slaapkamer.

  4. Ik ga even advocaat van de duivel spelen: Het probleem hier is vrij simpel uit te leggen, Rutte kent enkel de definitie van het woord "soeverein" als een titel die men aan een persoon of regerende macht geeft ("de soeverein"), niet de definitie die de onafhankelijkheid en zelfbeschikking van de traditionele natiestaat aanwijst ("een soeverein land"). Voor hem is het noemen van Oekraïne als "soeverein", exact dezelfde uitspraak als wanneer Baudet Nederland en Oekraïne vazalstaten van het Amerikaanse imperium noemt. Rutte begrijpt gewoon niet helemaal de etymologie van een woord, ook hoe je een zin opbouwt gaat aan hem voorbij, daardoor brengt hij dit een beetje knullig. Je kunt dit trouwens constant in de rest van zijn relaas zien, hij spreekt gebroken Nederlands, hij hakkelt en valt over woorden. Hij gebruikt ook veel spreektaal, spreektaal hoort niet bij een correct geschoold en media-getraind persoon. Uiteindelijk komt het er op neer dat Rutte het niet onder woorden kan brengen maar het zo ziet: De "soevereiniteit" van Oekraïne zit hem in dat Kyiv op een bepaald punt naar buiten zal brengen wat hen vanuit Washington DC opgedragen is (ook gebeurt dat soms via-via, zoals met het voorval waarbij de voormalige minister-president van het Verenigd Koninkrijk betrokken was)… 😏

  5. OOOOOOOOOO wat een smerige mega hufter is dit stuk vreten dat Rutte heet. Verbijsterd hoe die gast liegt. Maar onbeschrijflijk hoe steengoed doet Baudet dit. Onevenaarbaar, maar vraag extra beveiling aan, Baudet. Rutte is ijskoud.

  6. Wat een circus , er wordt een vraag gesteld en komt een hoop voorgeschreven propaganda die op geen enkele manier met de vraag te maken heeft .
    Zo werkt deze beroeps leugenaar de vraagjes af en de zaak wordt weer weg geschoven !
    Ook was het duidelijk dat hij zijn bijna job bij nato niet op het spel ging zetten om ook maar enige vraag te beantwoorden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *