Geen widgets gevonden in de zijbalk

CIJFERS VACCIN BIJWERKINGEN WERELDWIJD | DVO NIEUWSFLITS
https://devrijeomroep.nl
DVO NIEUWS: Het aantal vaccinbijwerkingen is gigantisch: Hartproblemen, hersenbloedingen als gevolg van trombose tot en met kanker, miskramen, problemen na de geboorte enz enz. Bij veel sporters gaat het mis. Zelfs de chef van de Amerikaanse NFL vertelde onlangs dat er ongekend veel zieken bij hun bekend zijn; en dat het de gevaccineerden zijn die ziek zijn. Het totaal aantal mensen met bijwerkingen is na correctie van officiële cijfers opgelopen tot ruim een half miljard. Het is zogenaamd altijd de schuld van covid. Wij geloven de dogmas al lang niet meer. Voor meer informatie bekijk het DVO Vaccin Journaal op:

Via de DVO website:
https://devrijeomroep.nl/dvo-journaal-8/
Via het DVO Odysee kanaal:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/vaccin-journaal-8:6
Via het DVO youtube kanaal:
https://youtu.be/X3RmPRP5zHI

=========

Het DVO Jaar-Journaal is de hoeksteen van ons programma-aanbod. Hier vertellen we in 1 keer het hele verhaal met de belangrijkste invalshoeken over wat volgens ons niet klopt aan de wetenschap, de cijfers, de maatregelen en de hele covid situatie.

In 2020 is de reguliere media in een impasse beland waarbij ze niet meer bij machte zijn om hun onderzoekstaken te doen. Andere informatie dan de reguliere wordt geknepen en gewist. Op de bekende platforms zoals Google, Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin (Microsoft) kan men al sinds april 2020 niet meer vrij berichten. [ zie het alternatief voor YouTube: Odysee.com ] Door deze informatieblokkade is het voor de meeste burgers onmogelijk om nog eerlijke en juiste informatie te verkrijgen.

Vanwege de blokkade zijn we zelf het nieuws gaan vervaardigen en daarvoor nieuwe wegen van verspreiding aan het verkennen. De eerste 2 journaals werden vervaardigd in samenwerking met een andere onafhankelijke nieuwsorganisatie en toen die samenwerking stopte, zijn we ook de research en presentatie zelf gaan regelen en daarvoor is een nieuwe omroep organisatie opgericht,die tot doel heeft om wel goede journalistiek te bedrijven en op die manier mensen van meer inzicht en betere informatie te voorzien. Wij proberen met onze bescheiden middelen te doen wat de reguliere media niet kunnen en of niet mogen. Hopelijk kunnen we ze hiermee inspireren.

Meepraten?
Kan via de comments op Bezoek ons op Telegram (telefoon en desktop)
https://t.me/dvo_open_koffiecorner

of ‘Steun ons alstublieft met een Tikkie’ ❤️

Door Helen Aoki

Eén gedachte over “CIJFERS VACCIN BIJWERKINGEN WERELDWIJD | DVO NIEUWSFLITS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *