Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “Christenvervolging bewust onderbelicht – Ongehoord Nieuws”
 1. Het is de JE WEET WEL groepering (de mensen die me snappen WETEN over welke groep mensen dit gaat!!!!) die BLANKE CHRISTENEN haten en weggeruimd willen hebben omdat WIJ ze in de weg staan voor een wereldwijde COMMUNISTISCHE totalitaire regering met de antichrist aan het hoofd, daarom de ontvolking, daarom de ontkerkelijking, daarom de pushing van LGBT propaganda en ALLES wat onheilig is, maar JEZUS CHRISTUS heeft het LAATSTE WOORD!!!! De duivel is hard bezig maar NIET VOOR LANG MEER!!!!!!

 2. Hoe komt dat? Dit volk is van God los, geen vrees, geen moraal meer, ja, satanisten in de regering. Gevolg: de meest idiote kwaadaardige zaken normaal vinden en maken.

 3. Zie Cristenen in marokko, Reportage, ze komen in geheim Samen , Meer dan 12 personen, Dan Spilts de Groep, Kijk Simpel Google Christenen in Marokko. Terwijl zij hier alle Vrijheid Hebben, Misschien Nodig de partij Denk es Uit Bezonder AZARKAN, hij spreekt altijd van Gods Dienst heid, Overal. Zal wel niet Lukken, hij gaat Komen.

 4. Yessss. We hebben weer een nieuw complot. Ik was al bang dat er niks meer was, maar gelukkig hebben Arnold en zijn wappies van Onzinnig Nederland nog ergens een charlatan vandaan weten te halen. Hulde voor zoveel vindingrijkheid👍👍.

 5. vervang het probleem christenvervolging eens met domme, zwarte, arme mensen want deze etiketten kun je hier ook op plakken. Niemand geeft een shit een domme, arme, zwarte mensen. Daar vind ik niet zo zeer iets van. Zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar. En dat verandert niet omdat niemand er echt last van heeft zolang ze maar niet hierheen komen

 6. Het is oud nieuws. Wanneer christenvervolging ter sprake komt gaat het altijd over het feit dat het te weinig aandacht krijgt. En daarna volgt weer een lange stilte.

 7. Nee,nee,nee het moet kapot om dat de luciferiaanse cabal,hun grootste vijand is.
  Syrië,Yemen en nu weer Oekraïne!! Ziet u dat ziet dan?? Een oorlog tegen Christus en zn volgelingen!!

 8. De Bijbel voorspelt het. Christenvervolging en anti semitisme, Jodenhaat zal toenemen, en omdat de Bijbel ook een stem van het geweten is, en zij daar recht of eigenlijk (links) tegenin gaan, vervolgen zij de Christenen. Maar de Bijbel zegt ook dat zij de Christenen niet uit kunnen roeien, dat zal niet gebeuren, maar toch gaan ze door.

 9. Al zou de media hier aandacht aan besteden dan zouden de vreselijke en onjuiste reacties van vele mensen het erger maken. Ik ben benieuwd of het hier meevalt.

 10. Satan Klaus en christenen gaan nou eenmaal niet samen…en van die Satan gaan we nog veel horen dankzijj Klaus und seine freunden von Oranje und das haus von Winchester..

 11. Ze kunnen geen 'own nothing and you'll be happy' uitvoeren zonder het gebod van Mozes te ontkrachten 'thou shalt not steal'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *