Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kartelpolitici zijn geobsedeerd met een verkeerde interpretatie van wat ‘gezondheid’ zou betekenen. Ze leggen hierdoor het vrije leven steeds verder aan banden, waarmee ze juist onze geestelijke gezondheid vernietigen.

Thierry Baudet geeft zijn unieke visie op gezondheid.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

28 gedachten over “CDA slaat plank VOLLEDIG MIS in debat met Baudet over gezondheid in de middeleeuwen | FVD”
 1. De regering moet eerst zorgen dat de gezonde producten goedkoper worden. Als ik rond moet komen van 1400 euro in de maand, en alle vaste lasten heb betaald. IK heel weinig overhoud voor goede en gezonde voeding. En wat is nog steeds het goedkoopste voeding dat is nog steeds waar veel koolhydraten in zitten. Dus en dat zie je ook mensen met obesitas.

 2. Ik begrijp best Baudet zijn punt als het gaat om de totale controle/ bemoeienis van de vrijheid van de burger als het gaat om gezondheid, en risico's.
  Maar Thierry, Thierry, Thierry, waarom draaf je op het einde zo door? 
  Je trekt het in het belachelijke, misschien om dat je het te logisch vindt, de plus punten nu ten opzichten van de middeleeuwen. Maar je weet ondertussen toch wel met wie je te maken hebt, dus gewoon serieus blijven, of  zeggen natuurlijk had een pijnstiller in de middeleeuwen prettig geweest, toch een geintje, maar toch een voetnoot.

 3. Amen!!! Echt te debiel voor woorden dat fvd de enige partij is die dit ziet voor de gestoorde controle staat wat het is. Ik ben klaar met dit land. Niet mijn land meer!

 4. Leuk om te weten dat overheid ons ziet al zooitje ongeregeld wook magoollen zijn die hun pik er af knippen en als je gestoord hoef je niet te vechten in oekraine

 5. dat zei je aan…. massamigratie…. sla je hem net mis wat mij betreft. Kijk gewoon naar de geestelijke gezondheid. Scheidingen, ontwrichte families etc

 6. Wat hij over vvd zei klopt inderdaad 😂 ze zijn net echt niks. Ze zeggen iets en dan zeggen ze het tegenovergestelde wat gemiddeld niks is.

 7. Appels en peren, zeer populistisch maar nutteloos om zo een voorstelling te scheppen. Om bij de opening te beginnen gezondheid kost geld, dus wie gaat het betalen? Denk je dat mensen die willen roken en over eten van suikers en ziek worden zelf het bed van 1250€/dag exclusief behandelingskosten gaan betalen? Omdat andere mensen die niet roken en heel slecht eten bijna niet die ziektes krijgen en populistisch gezien daar liever niet voor willen betalen want je moet het maar zelf weten? Het is met zo'n betoog lastig te discussiëren, alles wordt in hokjes gestopt en mensen die in hokjes denken kunnen moeilijk een open gesprek voeren. Het voorlaatste stuk over steriliseren is een heel sterk punt en dan is de vergelijking weer onbegrijpelijk. Als je zegt dat ALLE mensen geestelijk hartstikke ziek zijn dan zeg je dat je eigenlijk dat je niet de mensheid begrijpt omdat alleen jij anders bent. Misschien is het beter om met werkelijk voorbeelden en taal te spreken en het spirituelle te bewaren voor bij een joint of zo.. .

 8. 😂 Wat een clown is Baudet toch. Ik snap niet dat mensen nog de energie hebben om naar zijn niet aflatende onzin te luisteren. “Semi-verplichte-vaccinaties” wat een vals frame; iedereen was vrij hiervoor te kiezen. Maar ja, als je al jaren in een rabbithole zit ga je vanzelf overal een complot in zien.

 9. Europapa dat zegt al genoeg hoe dom volk Nederland is inderdaad
  Dit land heeft het volk dat ie verdient
  Hoezo beïnvloed door de media en internet.
  Zombies zijn het

 10. Weer weet hij het raak te verwoorden: de moderne Westerse gemeenschap is geestelijk-spiritueel ziek, maar onderkent dit zelf niet, iets wat tragischerwijs gekoppeld is aan datzelfde geestelijke mankement. Ook raak: de VVD is een schijn-liberale partij, waar we niets aan hebben, omdat ze sluipend de neiging tot socialisme niet weet te weerhouden.
  Dit zijn allemaal conclusies die ikzelf de laatste jaren ook heb getrokken en die mij ervan overtuigden om lid van FvD te worden. Geen enkele andere partij weet de vinger op de wond te leggen, die de anderen zo huichelachtig negeren.

 11. misschien bouwde we eerst kathedralen over de ruggen van arme mensen, maar heb je de Burj Khalifa gezien, heb je New York City gezien?
  en nog een dingetje je zegt dat veel deskundige zich "vergissen" maar je geeft geen bewijs waarom dat zo is.

 12. We hebben nu dan wel een hogere leeftijdsverwachting dan we in de Middeleeuwen hadden, maar de leeftijd waarop mannen en vrouwen chronisch ziek raken (sinds 1985 geregistreerd bij CBS) wordt steeds lager. Vrouwen ontwikkelen chronische ziekten vanaf hun 46-ste levensjaar en mannen vanaf hun 50-ste levensjaar (bron: CBS). Als we naar de gezondheid van mensen kijken, zien we dat de gezondheid achteruit gaat. Ook als we kijken naar vruchtbaarheidscijfers en voortplanting, dan zien we al sinds 1950 een enorme keldering van deze cijfers. Niet alleen in Nederland, maar in alle westerse landen. Doe eens onderzoek en ontdek wat er in de jaren 1950 geïntroduceerd werd én hoe dit steeds verder wordt uitgebreid… De Nederlandse overheid beschikt niet over het verstand noch over de vrijheid om tot gezonde beslissingen te komen; beslissingen die in het belang van de volksgezondheid zijn. Zodra het land waarin je geboren bent via wetgeving gaat bepalen dat de mening van experts zwaarder weegt dan de mening van het individu over zijn eigen gezondheid, zoals we in de afgelopen vier jaar hebben gezien, is het tijd om dat land te verlaten. Of misschien toch al eerder?

 13. Het is net het volk dat geestellijk ziek is maar de mensen van de tweede kamer die het volk moet willig kapot maken met bezopen wetten en regels en het opschroeven van de de prijzen zodat bijna niemand meer eten kan kopen wie is er dan geestlijk ziek? Wij als volk niet en als wij met z'n allen in opstand komen moeten jullie heel hard gaan lopen en hopen dat het hard genoeg is en dan zal de politie en de ME ook kansloos zijn want van 10 miljoen mensen kan je het echt niet winnen.
  De VVD en de Fvd hebben niet voor niets de verkiezingen verloren want die praktijken van 70 jaar geleden werken nu niet meer.

 14. "Ons volk"…..mooi en wat is daf, wie zijn dat dan? Als je dat niet kan definieren dan is de term betekenisloos.
  Maja iedereen kletst dat na terwijl niemand echt een idee heeft wat ie zegt en wat ie bedoelt.

 15. Als de staat nou eens begind met alles boven 4G te verbieden. Windmolen en zonneweide vergunningen in te trekken, lentekriebels te vervangen voor degelijke lees, schrijf en rekenlessen, cloudseeding en zonnereflextie onmogelijk te maken, het vergiftigen van mensen, dieren en water en natuur zwaar strafbaar te maken en nog zo het een en ander. Beaudet geeft daar nog vele voorbeelden van. Moet je kijken hoe gezond we dan worden, helemaal vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *