Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tijdens de WHO-bijeenkomst in Genève werd gesproken over een aantal wijzigingen aan de zogenaamde International Health Regulations. Dit zijn bindende afspraken die al in 2005 werden vastgelegd. De wijzigingen, die door de VS zijn voorgesteld, zouden macht centraliseren richting de WHO en de soevereiniteit van lidstaten ernstig ondermijnen. Maar wat er nu precíes is besproken, dat is omgeven door een troebele mist.

Die onduidelijkheid wordt vandaag weggenomen door de International Alliance for Justice and Democracy. Dit is een team van juristen die zich zorgen maken over de machtscentralisatie door de WHO en wat dit zou betekenen voor de grondrechten van burgers. Het doel van deze persconferentie is om volledige transparantie te brengen in de plannen en werkwijze van de WHO. Daarnaast biedt het juristenteam handreikingen aan zowel burgers als wetgevers om gezamenlijk te voorkomen dat deze machtsgreep daadwerkelijk gestalte krijgt.

Vrijdag sprak blckbx met Catherine Austin Fitts, een investeringsbankier die heeft gediend in de regering van George W. H. Bush en één van de kartrekkers van het juristenteam. “Hoewel veel mensen het druk zullen hebben met hun leven, de opvoeding van hun kinderen, is dit echt van levensbelang. Als dit plan van de WHO lukt, zullen we alle bescherming en rechten die de rechtsstaat ons nu biedt, verliezen. Dat is het einde van de westerse vrijheid en kan niet toegestaan worden,” zo waarschuwde zij.

LIVE Persconferentie: Democratie in gevaar door machtscentralisatie WHO: https://www.blckbx.tv/livestreams/live-persconferentie-democratie-in-gevaar-door-machtscentralisatie-who-2022-05-28

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

18 gedachten over “Catherine Austin Fitts: 'This is the end of western liberty'”
 1. Wanneer gaan de artsen zich eindelijk totaal en massaal uitspreken tegen deze verschikkelijke ontwikkeling.
  Wie zwijgt stemt toe!

 2. maar we hebben toch al bijna niks te zeggen in nederland over nederland. kijk maar naar die referendums en naar hoe we toch telkens weer President Rukke krijgen plunder na blunder.

 3. Iedereen heeft continu de vrijheid om in het nu voortdurend te kiezen.
  We kunnen alleen maar voor onszelf kiezen, niet voor anderen. Zodra we anderen voor ons laten kiezen, zeggen we het vertrouwen in ons Zelf op.

 4. Het nieuwe pandemieverdrag van de WHO. Het komt er op neer dat de WHO bepaalt wanneer er een pandemie is en vervolgens dwingende maatregelen op kan leggen aan landen.
  De globalisten plegen een wereldwijde machtsgreep via dit verdrag en Nederland tekent bij het kruisje.
  Kuipers levert Nederland uit aan de WHO, die naar believen pandemieën kan verzinnen en dwingende maatregelen opleggen.
  Hoeveel zeggenschap heeft de Nederlandse regering nog als Kuipers het pandemie-verdrag met dé WHO tekent en de WHO n.a.v. een uitbraak een pandemie afkondigt.
  Als ze je kunnen verplichten een vaccin te nemen, kunnen ze je ook verplichten je te laten steriliseren, euthanasie te plegen of op verzoek een orgaan af te staan. Als je lichamelijke integriteit geschonden kan worden door de overheid dan kunnen ze alles met je doen. Dan ben je feitelijk een slaaf.

 5. Elke vorm van geweld is gerechtvaardigd tegen politici en overheids personeel.
  Geen straf is te zwaar!
  Dat komt omdat ze al hun rechten te grabbel hebben gegooid. En vooral die van ons.
  Bovendien plegen ze ongepast gedrag tegen kinderen. Daarmee hebben ze direct het recht op ademen verspeeld.

 6. Dit is de waarheid, Rutte en het hele kartel willen one vrijheid afnemen zoals in de corona jaren met leugens en bedrog. Mensen word wakker steun fvd die alles doorzag!

 7. Altijd al geroepen dat de WHO een Internationale Terroristische Organisatie is samen met de idealen van WEF, want wat weerhoud de ondernemer (farmaceutische industrie & wapen industrie) om eigen bronnen van inkomsten te beschermen en vooral te stimuleren!

 8. Zie ook haar dialoog met Karel van Wolveren . Dit is idd gaande. Kuipers moet eigenlijk vertrekken gezien waar De Jonge mee bezig is geweest. Dito van Dissel.

 9. We all know it: power corrupts. Total power corrupts totally. Organizations with much power often act like black holes: they suck everything up. Leave no room for contradiction.
  Having any kind of monopoly is equal to dictatorship on that account. You can't take you business elsewhere, so you have to be their 'client', no matter how bad the 'service' is.
  Power ought never be concentrated. Look how the government in China is clapping like crazy every time their dictator shows up. Scary. Personal accountability is a must for all healthy and free countries, no matter what's on the table to be decided on. A giant Moloch abroad is hard to hold accountable. Instead, it will make you comply. End of freedom indeed.

 10. You can write to who you like. They are all puppets of those who are playing the global game. Bill G rules w.h.o. All countries are taking their orders from high up. They are masters of distraction and division but ultimately; they will lose.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *