Geen widgets gevonden in de zijbalk
16 gedachten over “Caroline zet STIEKEME Rutte helemaal klem m.b.t zijn LEUGENS over Omtzigt!”
  1. Dat gelieg en bedrieg van Rutte word geaccepteerd door een groot deel van NL, ik kan er niet bij 🤦🏾‍♀️ , het is niet te geloven. Maar media speelt ook een vies spelletje hierin mee.
    Rutte doet zich heel netjes voor en kan heel innemend zijn maar hij is een wolf in schaapskleren.

  2. Partijen winnen stemmen door uit te blinken in het oppositie voeren maar als ze zelf aan het roer staan maken ze er ook een zooitje van en dan begint het spelletje opnieuw.

  3. Je mag gewoon liegen in de tweede kamer en zeggen dat je een bron hebt die je niet bekend maakt! LEUGENAAR!
    Trumpje doen met alternatieve feiten!
    Heeft t ergens geschort aan je opvoeding Rutte ? Hoefde je thuis niet in de kamet de waarheid te vertellen🤮

  4. Van Links wisten we dat er niet veel goeds zat in dit kabinet onder de vleugels van het WEF. Maar Coraline heeft zich ook ontpopt tot een landverrader zijn nog wel foto's van haar dat ze rust met haar hoofd op de schouder van Rutte. HEEEEL jammer dacht dat we in haar een krachtige vrouw hadden gekregen. maar nee het masker is er bij haar ook afgevallen en dit vind ik nog kwalijker dan het geteisem van links. En met haar DE BURGERS , NU EEN HOOP HEBBEN DIT VALSE LOEDER AL DOOR. Die komt niet op de pluche zoals zij hoopt . Net dat beweeg handje van de Koning en Koningin in de gouden koets dat ze nog net niet. En die 2 moeten ook maken dat ze snel wegkomen landverraders. Allemaal nazi aanhangers kan ook niet anders opa was er al een en de vader van Maxima had ook geen fris verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *