Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline zet Kaag KLEM! ‘Plemp niet alles vol met WINDMOLENS als je meer groen wil!’

24 gedachten over “Caroline zet Kaag KLEM! 'Plemp niet alles vol met WINDMOLENS als je meer groen wil!'”
 1. Caroline heeft een masker op. Eens goed gekeken met wat zo allemaal een BBB meestemt. Het klopt niet. Trouwens Build, back, better ? Er klopt iets niet. Trouwens Caroline snapt ook totaal niets van het door het Westen uitgelokt conflict in Ukraine en het daaruit voortvloeiende, iedereen van het gas en de brandstof voor voertuigen af.

 2. Nederland is naar de klote gegaan door privatisering. De zorg naar de klote met individuele ziekenhuisbesturen wat fraude gevoelig is. Geprivatiseerde woningcorporaties die alle projecten liever verkopen wat de huizenprijzen omhoog drukt. Dan nog het immigratiebeleid wat op de schop moet. En de boeren moeten gewoon eerlijk betaald worden zonder al dat gezeur.

 3. Caroline je heb t ZOOooooo gelijk en dat misbaksel van D666 gaat GELUKKIG opzouten en dat kan wat mij betreft niet SNEL genoeg gaan

 4. Dus D66 is er voor om met vliegtuigen en boten het voedsel naar Nederland te sturen en wij niet kunnen controleren wat er in het voedsel zit. Hier hier hoera.

 5. Ik heb goed nieuws ivm het plaatsen van windmolens , in Europa.
  leden van de EU zouden volgens hun idealen , uniforme wetgeving moeten hanteren.
  De normen ivm het plaatsen van windmolens op bepaalde plaatsen , gaan over hinderlijk/schadelijkheid geluid.
  Dit is nogal koffiedik kijken.
  Gelukkig heeft Duitsland en nog wat andere landen het over een andere boeg gegooid.
  In Duitsland moeten windmolens in het vervolg , minstens duizend/1.000 meter verwijderd zijn van een woonkern.
  Door deze norm , schieten er van de 1.800 aanvragen er nog 150 over.. .
  Bravo en hoera(voor 1 keer) voor Duitsland.

 6. Een eerlijke prijs voor de boer betekent een hogere prijs voor de consument want de Supermarkt keten zal niets gaan inleveren!๐Ÿ˜ฎ

 7. Ik ben tegen al die windmolens…maar die boeren hebben massaal hun land verpacht aan die windmolen boeren in Groningen. Dus nu janken terwijl haar eigen achterban dit gerealisieerd hebben. Als het maar geld oplevert voor de boer en de rest kan tegen 200 meter plus molens aankijken! Dus het probleem is niet D66 maar haar eigen boeren die de zaak volplempen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *