Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit vragenuur 12 april 2022

Caroline van der Plas en Minister Schreinemacher over het “olifant in de porseleinkast’-gedrag van Ursula von der Leyen.

19 gedachten over “Caroline wil dat Minister Schreinemacher uitlegt aan Ursula von der Leyen dat Oekraïne niet zo kan.”
 1. Hahaha wat een domme vraag en wat een dom antwoord!
  Hat antwoord zou moeten zijn…..Ukraine komt nooit bij de eu want we houden ons aan de gemaakte afspraken met rusland zodat er geen grote oorlog komt!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. in oetkraine is seksslaven en kinderen voor prostitutie verkopen gewoon legaal dus wil de EU dat ook hebben natuurlijk, de VOC geest ! Toch !? gewoon slaven handel toch !

 3. Babbelen, babbelen, babbelen, schuif, schuif, schuif, draai, draai, draai en begin opnieuw. De gevolgen zijn niet meer te overzien, maar wij verdienen lekker. Babbelen, babbelen etc.

 4. Wat is het voordeel voor Nederland wanneer Oekraïne bij de EU komt? Ik kan alleen maar nadelen bedenken en het risico op escalatie van de oorlog in Oekraïne tot een Wereldoorlog.

 5. Misschien moet van der plas zich even inlezen hoe het allemaal werkt. Er is geen verkorte route voor toetreding. Dat gaat jaren en jaren duren…

 6. Kijk,in de huidige situatie is het moreel gesproken verdomd lastig om zodadelijk een veto uit te spreken over toetreding van de Oekraine in de EU, Bij Rutte loopt het nu al dun door de broek
  Von der Leyen is morele chantage aan het plegen. Elk land binnen de EU die tegen toetreding
  zal stemmen is nu al moreel verwerpelijk. Von der Leyen grijpt de oorlog aan om haar zin door te drijven Niets maar dan ook niets gaat deze ,,bitch,, te ver.

 7. er hoeft niets geregeld te worden onze regering duwt het er wel door heen geen moeite hoor morgen zijn ze lid en krijgen 20 miljard cadeau geen punt voor de verraders

 8. Toen mevr van der Leyen zei dat Oekraïne versneld kon toetreden kwam dat bij mij toch over alsof er een verborgen boodschap gebracht werd; laten we ons voorbereiden op WOIII. Immers als je een lid aanvalt val je ze toch allemaal aan? Maar goed, wij zijn maar domme burgers. Goed dat Caroline nog maar eens aankaart waarom Oekraïne nog steeds geen lid is en of men dat toch vooral niet uit het oog wil verliezen.

 9. Welke mensen stemmen op dit meisje ? En wie zorgen dat gevaarlijke graaiende populiste van der Leyen ons in een derde wereldoorlog blijft proberen te slepen ? ALLE hulp en steun aan Oekraine. maar niet middels de derde wereldoorlog waar de EU, van der Leyen middels, meisje Schreinemachter en consorten dit land in proberen te storten. Stuk voor stuk gevaarlijke ongewernste taferelen. Weten deze mensen ECHT niet beter ?

 10. Voor de oorlog wilde niemand met dit corrupte land vol cybercriminelen die hier enorm veel gejat hebben iets te maken hebben. Die president daar is geschift door zoveel burgers te offeren voor 2 kut provincies waar zo wie zo het merendeel van uit Russen bestaat. Onvoorstelbaar dat onze hypocriete VVD politiek ons zo afhankelijk gemaakt heeft van deze landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *