Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline WAARSCHUWT Rutte! ‘Jij krijgt grote problemen met boeren als je zo doorgaat!’

Door Paolucci

17 gedachten over “Caroline WAARSCHUWT Rutte! 'Jij krijgt grote problemen met boeren als je zo doorgaat!'”
  1. Carolien heeft straks ook "grote problemen met boeren"………… als die doorkrijgen waar ze werkelijk voor staat!
    Carolien van der Plas, een wolf in schaapskleren! Een valse wijf met haar PR-bureau ReMarkAble waar ze de BBB van gemaakt heeft (zelfde bestuurders en adres), met een dik sponsorschap van gifreus Monsanto (Bayer) er op. De BBB stemt in de Kamer >85% gelijk met het Kabinet! Nadat ze 'Klimaatpaus' Frans 'krokodillentranen' Timmermans gesproken had snapt ze dat de 'stikstof agenda' door moet. Enige verschil met de huidige WEF-kabinetten? 5 Jaar!…. 5 Jaar later de boeren weg door de 'stikstofagenda', het Europa model dus i.p.v. het D66 model! Boeren en Burgers GENAAID als gecontroleerde oppositie!

  2. Ik pleit ervoor om nog goede voedsel aanbouw en productie nog in eigen land te behouden. Dit om te voorkomen dat we volledig afhankelijk worden v/h buitenland. Eigen voedsel in je naaste omgeving is daarom noodzakelijk!

  3. Als ze de natuur belangrijk vonden zouden ze niet heel Europa volpompen met chemtrails mafketels . Hoe kan het nu opeens in elk land bijna dezelfde temperatuur zijn en vol zitten met wolken die zich niet eens verplaatsen😏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *