Geen widgets gevonden in de zijbalk

Foei…! jullie zijn stout zegt VVD voorzitter Tielen in wezen tegen de ouders van de toeslagenaffaire. Terwijl in werkelijkheid natuurlijk vooral de VVD ontzettend fout zit in dit epische schandaal.
Net als in Groningen, wat Caroline hier ook nog aanstipt.

Uit: Hersteloperatie kinderopvangtoeslag
19 mei 2022
Vaste commissie voor FinanciΓ«n

28 gedachten over “Caroline vd Plas krijgt stormachtig applaus van ouders, maar dat mag niet van VVD voorzitter Tielen!”
 1. Nooit begrepen waarom 'men' niet met geluid mag reageren. Mij lijkt daarmee een goed- of afkeuring vanuit 'de zaal' mede een rede om er nog eens over na te denken.

 2. Jaja,jaja,jaja, applaus, applaus, applaus oma Tielen πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

 3. Die voorzitter kijkt schaamteloos in de spiegel en denkt ook β€œ na mij de zondvloed, ik beur m’n centen wel en heb schijt aan iedereen”

 4. Nog zo.n minkukel nee nee nee …..nou ik verzeker je miss Tielen jij krijg nooit geen applaus dat krijg alleen goeie mensen…..daar val jij niet onder dus van mij mag je gelijk wegπŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹

 5. Caroline is een vrouw die voor de burger op komt, daar kunnen vele politici een voorbeeld aan nemen, Caroline brafo!!

 6. u verdient echt heel veel meer zetels, het zal wel niet gebeuren want waarom zou het stemmen als enige wel eerlijk verlopen. u bent een vrouw van het volk en praat ook zo.ik heb grote bewondering voor u

 7. Zelfs mijn vergiet heeft nog meer empatisch vermogen dan deze voorzitter! En al zou het niet volgens de regels zijn, dan maar een keer niet. Die ouders zijn ook jarenlang niet volgens de regels behandeld

 8. Deze VVD voorzitster weet donders goed dat mevrouw van der Plas hier een heel groot punt heeft , en dat de VVD daar heel veel schuld aan heeft.
  En daarom is deze voorzitster zo fel tegen applaus.
  En door er zo fel op te zitten bekent deze voorzitster eigenlijk ook schuld !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *