Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit debat van 30 juni. Maatschappelijke onrust stikstof.

17 gedachten over “Caroline van dfer Plas met haar inbreng tweede termijn boerenprotesten 30 juni 2022”
 1. Stikstof is onzin. De boeren moeten nergens meer aan mee werken . En de burgers ook niet. we hebben genoeg van
  deze boeven in deze kamer . Niet goedschiks dan dwingen we ze kwaadschiks .
  Genoeg is genoeg alles is afgebroken .
  Dan kan Caroline stemmen wat ze wil .

 2. Ooit opgemerkt dat Caroline v d plas ….altijd doet alsof ze voor de boeren is…, maar altijd meestemt met het kabinet?

 3. te laat de boeren worden uit hun huis gezet en hun inkomen afgepakt de treinrit en de douche krijgen ze nog net niet doet ne denken aan schindlers list

 4. ReMarkAble was goed voor volledige campagnefinanciering van 174.000 euro. BBB en het bureau zijn één verbond, waren op een adres gevestigd. Plus Partij Voorzitter Erik Stegink werkt al 26 jaar voor de Overheid.

 5. Goed zo Caroline. Ik lees net dat ze tranen in de ogen hebben bij het CDA en VVD. Jammer dat de boeren daar jaren massaal op gestemd hebben. Maar inzicht komt nooit te laat. Ik hoop dat ze zich kapot janken. Kijk het besef hoe het volk meer dan 10 jaar gejankt heeft hebben die holle schedels so wie so niet. Maar laat ze maar janken!!!

 6. Tijd om te luisteren naar alle boeren, tuinders, vissers, agrariërs die WÉL verstand hebben van deze materie. En zorg voor een kenniskabinet zoals FvD al langer voorstelt i.p.v. zogenaamde, zelfbenoemde deskundigen met alleen een hoge opleiding. Als je goed bent in je opleiding(en) en deze afrond met diploma's, wil dat niet zeggen dat je terzake kundig bent op dit moeilijke dossier met gecreëerde, planmatige cijfers óf welk ander dossier ook.

 7. Gaat toch weg Caroline je blijft hangen in een stikstofhoax. STOP DAAR NU EENS MEE EN GA JE ECHT INSPANNEN VOOR DE BOEREN!

 8. Eendracht maakt macht!

  Nederland brokkelt steeds verder af!

  Beste burgers van Nederland, mensen van de hulpdiensten,politie agenten, mensen van de ME ,Boa’s , marechaussee,soldaten van het Nederlandse leger,brandweerlieden,ambulance personeel, zorgmedewerkers, zorg cliënten, huisartsen, verpleegkundigen, chirurgen, studenten, woningzoekende, pech generatie, energie gedupeerden, toeslagen ouders, uit huis geplaatste kinderen, AOWers , WAO ers, gepensioneerden , gedupeerden uit Groningen, Boeren, consumptie gedupeerden, benzine gedupeerden, stikstof gedupeerden, statushouders, asielzoekers winkeliers, horeca personeel en andere vrijheidsstrijders!

  Wanneer bereik jij jouw moment dat jij opstaat en van je laat horen, dat jij inziet en durft te erkennen dat de het beleid en maatregelen van het kabinet Rutte niet kloppen en niet meer accepteerbaar zijn en ook jouw grens bereikt is .

  Het wanbeleid van de overheid, waardoor jullie werkzaamheden en leven onhoudbaar zijn geworden!
  Dat Nederland steeds verder afbrokkelt, door het wanbeleid van het kabinet Rutte 4, al 12 jaar lang, en steeds meer desastreuze gevolgen heeft voor de samenleving en de maatschappij!

  Het gaat om jullie en onze toekomst,
  Als bewakers van de democratie, luister naar je geweten.
  Wanneer staan jullie op tegen de buitenproportionele maatregelen en het beleid van het kabinet Rutte4!?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader,je moeder, je medestudent of bekende het allemaal niet meer aan kan en ,door het wanbeleid van kabinet Rutte, uit het leven stapt?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jij, jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader, je moeder, je medestudent of bekende geen woonruimte meer kan krijgen, de werkdruk te hoog is, geen boodschappen meer kan betalen, geen auto meer kan rijden, geen energierekeningen kan betalen, uit huis geplaatst word, onterecht als fraudeur bestempeld word, geen of te laat zorg krijgt, niet meer kan studeren of niet meer naar school kan, het huis onbewoonbaar verklaard word, het bestaan en het leven afpakken, kinderen zomaar ontvoert worden door de staat en uit huis gerukt worden.

  Jaren en jaren is er bezuinigd op de hulpdiensten, op de zorg, op de politie, defensie enz enz door het slechte beleid van de overheid, en het kabinet Rutte!
  Iedere keer mogen de hulpdiensten en de gewone man de rotzooi van het wanbeleid en geen actieve herinneringen van de overheid opknappen en de kastanjes uit het vuur halen!
  Wijkburo’s van de politie wegbezuinigd, waardoor de politie totaal de grip en het overzicht heeft verloren wat er in een wijk, de samenleving speelt en vroegtijdige deëscalaties niet meer uitgevoerd kunnen worden.
  De politiek moet zich schamen, zij hebben boter op hun hoofd!

  Sta op tegen het wanbeleid van de overheid en Schaar jullie achter het volk!

  Eendracht maakt macht!

  Genoeg is Genoeg!

  Motie van wantrouwen Rutte IV
  Teken de petities op petities punt nl

  Een samenleving is een volwaardige democratie als ze op correcte wijze met haar opposanten omgaat.(Nelson Mandela)

 9. Hoe kan het, dat alleen psychopaten kiezen voor het ambt van gemeentelijk, provinciaal of landelijk bestuurder?
  Is daar al eens onderzoek naar gedaan ?
  😯🤔🤗

 10. best naief om te denken dat dit gaat helpen, ik hoop oprecht dat ik ongelijk heb, maar tot dusver heeft deze politiek schijt aan ALLE burgers van dit land.
  Ze hebben, als het hun uitkwam totale schijt aan de wet, maar opeens met boeren, toeslagenouders, groningers en andere slachtoffers van deze walgelijke onfitte politici volgen ze de letter van de wet.
  Volgens mij moet er een diploma komen om politica en bestuurders te mogen worden en zijn en dat ze zich verplicht moeten verzekeren tegen wanbeleid, zodat niet de burger continu opdraait voor falende beleid.

 11. Een bemiddelaar heeft geen enkele zin, dit onzinnige papieren probleem moet worden losgelaten, maar dat kan niet, omdat dit een geheel andere agenda dient, net zoals de “ vaccinaties “ het doel dienden om de QR legitimatie te installeren . Mensen word wakker!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *