Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volgens Minister Yeşilgöz-Zegerius heeft het feit dat de naam NCTV op het briefpapier staat, geen verband met dat Caroline van der Plas en Fleur Agema bespioneerd worden door de overheid.

Wie gelooft dit nog???

In elk geval van der Plas, Agema en van Haga niet, blijkt uit dit debat.

Het lijkt er meer op dat jaloerse coalitiepartijen, het niet kunnen bevatten dat mensen als van der Plas beter begrijpen wat er onder de burgers leeft dan hen, en daarom besloten hebben hen te monitoren. Caroline van der Plas staat in haar eentje op meer zetels dan het gehele CDA,…….. in de peilingen dan.

Ook is het volgens de Minister niet zo dat trollenlegers ingezet worden door de overheid. Vraag blijft dan natuurlijk: wie doet dat dan wel….?????

Ook Maurice de Hond werd bespioneerd en andere influencers.

Uit vragenuur van 15 maart 2022.

25 gedachten over “Caroline van der Plas: wordt ik bespioneerd door het NCTV? Minister: nee, naam op briefpapier toeval”
 1. Nederland is geen democratisch land. Deze worst wordt het Volk altijd voorgehouden, maar daar klopt helaas helemaal niets van. Het beleid wordt bepaald door lobbyisten, vriendjes, achterkamertjes akkoorden, met de hulp van nieuw opgezette diensten (in dienst van de beleidsmakers) die het Nederlandse volk moeten controleren, beboeten, en opsluiten. Degene die open debat opzoekt of kritisch is wordt geframed of gedemoniseerd. Dit is wat er van ons gave Nederland is geworden. Niet meer en niet minder. Helaas !!!!

 2. In navolging van het nazidorp Apeldoorn kunt u zich allemaal gaan verheugen op de totalitaire samenleving met de daarbij behorende controle. De NCTB gaat u hele dagen volgen. Hitler en Stalin zouden er jaloers op zijn. Alles onder het mom van veiligheid, maar ze bedoelen onderdrukking en totalitair bestuur. Ik snap nazinazaten zoals Rutte niet, je zou enige schaamte en ander gedrag van dat soort mensen verwachten, maar schijnbaar zit het in hun DNA.

 3. Wat hebben we toch een prachtig democraties land met en geweldig fijne regering. Iedereen weer braaf gestemt gisteren?? Wel op een regeringsparij natuurlijk

 4. Wie bepaalt wat desinformatie is? De overheid? Waarom doet de overheid alsof de Nederlander een gemiddeld IQ van 25 heeft en niet zelf de informatie uit kan filteren? Wanneer een overheid bepaalt wat wel of niet de waarheid is dan is het geen democratie meer maar een dictatuur…..

 5. Ze weet het gewoon niet, dat geloof ik wel. Ben alleen bang dat het op de achtergrond wel gewoon gebeurd, alle signalen daarvoor zijn aanwezig

 6. Zei ze nou echt dat 1 van de belangrijkste "zij" taken de desinformatie en onwaarheden op Internet in kaart te brengen is ?? Holy .. beep … nou veel succes dan heb je pas een taak op je bordje… hahahaha

  Er is toch niet werkelijk 1 internet gebruiker die er vanuit gaat dat "alles" wat op internet staat de complete en werkelijke waarheid is ??
  Halverwege de Corona "pandemie" , heb ik op FB een verwijzing gemaakt naar Orwell's Animal Farm .. niets meer niets minder … om vervolgens een ban aan mijn broek te krijgen.
  Bij mijn weten is deze auteur, bekroond en zelfs verplichte lectuur voor menig opleiding.

  Wel beste Censuur machine , zij het FB, YT of die broekendragende varkens van de Regering (Niet MIJN WOORDEN, maar van GEORGE ORWELL) ..succes met proberen mensen monddood te maken, het is echter enkel en alleen een teken van zwakte.

  Kijk nou naar de huidige debatten .. we zouden toch een verandering in de bestuurscultuur krijgen … weet je wat je van mij kunt krijgen ???

  De Vriendelijke Groeten !!!

 7. na 'Omtzigt functie elders' en 'we moeten Omtzigt sensibiliseren' had toch iedereen kunnen weten dat dit kartel en vriendjes zwaar corrupt en totaal ondemocratisch zijn?

 8. Dilan en haar woordenstroom… alles om je helemaal UPG te plaatsen. "Uit Positie Geplaatst".
  En Dilan LIEGT over trollen.

 9. We leven al in een TOTALE CONTROLE maatschappij. En dit wordt alleen maar erger!!! En de regering blijft maar doorliegen over ALLES!!!

 10. Bij lieve Pim Fortuyn bleek ook achteraf, dat zijn omgeving over hem geinterviewd werd. Zo werken de inlichtingendiensten van Rutte & Kaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *