Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline van der Plas met 3 moties.
Zorgen over de voedselzekerheid.

Wat zijn de gevolgen van klimaatverandering?

De Regering moet meer investeren in innovatie in de landbouw.

Uit: Landbouw, klimaat en voedsel
19 april 2022
Plenair debat

11 gedachten over “Caroline van der Plas wil weten hoeveel minder voedsel we kunnen produceren door maatregelen.”
 1. Ja ze ontwrichten de voedselvoorziening zodat een kliekje superrijken hun elite reset met digitale controle kunnen invoeren als 'redding'. En jullie kijken ernaar met een mistig, ongeinteresseerd en onbewust brein. Lekker gestemd makkers. Die lui laten spelen met je eten? Onzettende minkukels.

 2. Overstromingen ontstaan door bomenkap. Door wortel verwijdering raakt de grond los wat modderstromen veroorzaakt. Daarnaast ademen bomen stikstof in en zuurstof uit. Dus kappen met bomen kappen, dan hoeven er niet onnodig drastische maatregelen genomen te worden. Maatregelen die zelfs het voedsel bij mens en dier uit de mond haalt. Ons land wordt geregeerd door een stel idioten.

 3. Ook lekker wordt er zoveel uitgetrokken voor stikstof is er met 4% beschikbaar voor innovaties wat waarschijnlijk grotendeels naar de industrie. Moet ik nou echt concluderen hieruit dat er een immens bedrag wordt uitgetrokken voor de boeren op rot premie 😡😭

 4. Het geld letterlijk bedoeld voor de burger eindigd toch steeds weer bij grote instanties. We worden uitgelachen door dit kabinet die ons steeds weer aanliegen, alles uitstellen en een Kaag die moet vluchten voor de verantwoordelijkheden van haar nieuwe bestuurscultuur…..

 5. als je het volk uithongert krijg je shanghai.
  die test is mislukt
  en die mensen daar zijn slaafs.
  ze liegen want als je echt met klimaat bezig ben koester je je eten om de hoek.
  kap je niet in Zweden hele bossen om
  en zorg je dat je volk niet arm is en jezelf en koning rijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *