Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat van de Landbouw- en Visserijraad 13 juni 2022
16 juni 2022

11 gedachten over “Caroline van der Plas vraagt om steun voor de noodlijdende visserij”
 1. Mevrouw vd Plas : het water staat de boeren aan de lippen, de tijd van gezellig samen met de trekkers nh Malieveld rijden, je zegje doen, én weer de lange weg naar huis, is denk ik wel voorbij.
  De georganiseerde protestbijeenkomst in Stroe : (WAAROM NIET NAAR HET BINNENHOF?)doet mij denken aan : "den Haag" lacht zich rot : daar in Stroe op de Veluwe, is de "ver van hun bed-show" !!!
  Daar liggen ze echt niet wakker van!
  Donderdag gaat men gewoon weer verder met "boertje-pesten!"
  Alles is allang gepland, al jaren, het komt nu in een stroomversnelling, want de "elite" heeft haast: the great reset van die idioot Schwab en volgers moet verder worden uitgerold.
  Over een poosje, in de nazomer komt de "volgende #####-golf", en gaat de boel weer op slot : TENZIJ WE OP NIET MISVERSTANE WIJZE ZEGGEN : "NEE, GENOEG IS GENOEG!!! WE DIEN NIER MEER MEE AAN DEZE HOAX!!!

  Mevrouw vd Plas voegt zich nu naar de 'deugers' in de Kamer!

 2. Sorry mevr v/d plas
  Maar dit heeft er niks mee te maken…ik dacht dat je achter de boeren stond…ik heb nu toch wel mijn twijfels…deze klote regering maak ons allemaal kapot…OPHOUDEN HIERMEE MENSEN DIE ALTIJD HARD GEWERKT HEBBEN!!!!
  EEN BEETJE RESPECT GRAAG VOOR ONZE BOEREN!!!

 3. Over lijken gaat de politiek. Gevoelloos en dictator achtig trekken vertonen politici. Aannames en rapporten beheren hun leven gebaseerd op het redden van de wereld wordt gezegd en ondertussen mensen geestelijk en lichamelijk chanteren, indoctrineren en vermorzelen onder regel geving. Protesten, hebben ze lak aan de drammers in de politiek. Mij kunnen de acties niet hard genoeg gaan als protesten en woorden bij onredelijk gemanipuleerd gedrag en vermorzeling van jou als persoon, gezin en bedrijf op het spel staan. Vechten kun je met woorden, als deze kwetsen is het politiek. Vechten op de natuurlijke manier is met daden, maar die kent men niet bij politiek psychisch geweld. Men is in de politiek een morele grens over gegaan. Boeren zijn niet de oorzaak van uitstoot. Onze consumptie maatschappij en industrialisering is de oorzaak. Verstedelijking en overbevolking.

 4. Caroline je had er verstandig aangedaan om daar geen mening over te uiten. Je lijkt Vera wel komop zeg. Terwijl iedereen in dit land al 12 jaar gejudast wordt en het land om zeep geholpen wordt.

 5. Steeds meer schade veroorzaakt door dit WEF kabinet samen met hun kartel!!!
  Opzouten dit zittenblijvende kabinet, samen met het kartel.
  Leendert Herman Wassenaar78

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *