Geen widgets gevonden in de zijbalk

Euhhh, komt voor de zomer. Dat is het antwoord van de Minister. In de praktijk betekent dat dat op de donderdag voor het zomerreces de Kamerleden bedolven gaan worden onder zo’n immens pak papier dat ze er moedeloos van worden en het bij het eerstvolgende debat, zo’n 6 weken geleden inmiddels zoveel nieuws is, dat deze zeken volslagen op de achtergrond zijn geraakt. Waardoor de regering simpelweg door dendert met zijn snode plannetjes.

Uit: Hoofdlijnendebat LNV
19 april 2022
Plenair debat

Door Byron Rowe

17 gedachten over “Caroline van der Plas vraagt de Minister hoe het zit met haar motie die is gesteund door de kamer.”
  1. Het kabinet heeft al acties ondernomen die gebaseerd dienen te zijn op alle stikstof-uitstoot in Nederland (en een beetje daarbuiten). De door Caroline gevraagde informatie dient al bekend te zijn voor je een plan gaat uitvoeren. Geen reden dus om te wachten tot (net) voor het zomer-reces.

  2. @Bert Brandsma – Dat heb je HEEL GOED geformuleerd Bert. Ik deel die mening in je beschrijving en vrees dat het werkelijkheid is.

  3. Houd de vinger maar bij de pols Caroline, want die mevrouw met die arrogante houding moet je demk ik wel in de gaten houden.

  4. Donders ……… en dan de gezichtsuitdrukking van de minister…………Caroline van der Plas hoe durft u dit te vragen, is toch vanzelfsprekend………..Donders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *