Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het vragenuurtje van 19 april 2022.

Voorzitter Bergkamp vraagt nog aan Caroline van der Plas hoeveel eieren we eten….. maar daar komt geen antwoord op.

13 gedachten over “Caroline van der Plas tegenover Ernst Kuipers over vogelgriep”
  1. Ja dit is natuurlijk een absurde vraag. Dit kan je nooit weten, dat is simpelweg onmogelijk. Wat experts wel weten is dat in zijn algemeenheid het slecht is om veel vogels de hele tijd bij elkaar te hebben, wat logisch is lijkt me.

  2. Vogelgriep: ONZIN. Systematisch boeren ondernemingen KAPOT maken is wat de bedoelig is van kabinet Rutte. Ook manieren van boeren om milieuvriendelijker te werk te gaan, door bijv kippen in te zetten in de buitenlucht ter bestrijding van schadelijke insekten en slakken, is nu niet mogelijk door het beleid van dit WEF kabinet.

  3. weg met de AGRO INDUSTRIE, gesubsidieerde dierenmishandeling. Stop met import van dierenvoer en export van vlees en ga eerlijk produceren, ook tov de dieren

  4. Nu worden de Kamerleden ook al ge-timed op 30 seconden, de voorzitter kan beter trainer worden bij een gymnastiekvereniging.

  5. Wil ze zich nu zo lief voordoen, om a bijvoorbaat te zeggen , het geeft niet hoor als u het niet weet !
    Deze figuren weten toch al absolute niets, hoogtens mogen ze wat voorlezen,
    en dan ga je ze nog een excuse aanreiken ook

  6. De hele wereld ziek door onze veehouderij? wat een onzin , die kans lijkt mij heel erg klein.Dat voor mij dieren welzijn ook belangrijk is en het het beste zou zijn als een beestje zijn natuurlijk gedrag kan vertonen en in hoeverre dat mogelijk is in de bio industrie dat is voor mij eerder de vraag. Maar snap best dat mensen met een klein budget geen biologische producten kunnen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *