Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over de werkwijze van de NCTV van 2 juni 2022.

Door Mary Rowe

22 gedachten over “Caroline van der Plas tegen Yeşilgöz over Farmers Defence Force en de onterechte kwalificaties”
 1. Een geheime dienst om politieke tegenstanders te framen. Vervolgens weer met top posities. De burger betaald wel ? 😱

 2. Nou, Rutte voldoet prima aan die definitie.
  Gewoon aan de leeuwen voeren die Rutte. Da's maar een klein offertje om de rechtstaat in ieder geval weer wat aanzien te geven in het buitenland. Maar da's pas stap 1 om het vertrouwen van de burger te winnen. Beter kan je er een spektakel van maken, en hem dan aan de leeuwen voeren.

 3. Caroline van der Plas (BBB) schrikt zich rot dat het partijkartel boeren wil vernietigen. Maar wel met het kartel meestemmen als het om bepaalde moties gaat, ik kan dat niet rijmen…

 4. Was al gecorrigeerd
  Plofkip van der Plas moet weer de publiciteit halen
  Net op tv: Rutte mag en kan niet zomaar berichten weggooien
  Dat mag wel. Rutte heeft niets strafbaar of zelfs laakbaars gedaan, maar dat vermeld de plofkip niet

 5. Wie zijn nu de tirannen, vak K of …. Farmer defence force ? Vak K natuurlijk want vak K lokt agressie uit elke dag opnieuw

 6. Sinds mw. Van De Plas geen steun verleende om coronadata van ziekenhuizen openbaar te maken op verzoek van FVD, is ze ongeloofwaardig geworden.

 7. Zo werkt dat in ruttes gave kennis en diensten economie, maakt niet uit door wie of waarmee je beschuldigd wordt en of er wel bewijs voor is, Je bent schuldig zodra je beschuldigd wordt en dan wordt je niet eens op de hoogte gebracht maar in het geniep je leven kapot gemaakt door de overheid omdat ze je dan een minderwaardige lagere mensch vinden en dan mag die die kapot maken voor de economie toch ? Typisch de jaren 30 en het zelfde onmenschelijke tuig.
  Maar ja, helaas mocht dit nooit meer gebeuren dus is het hele onderwerp verboden verklaard anders ben je een extremist en een gevaar en dan doen ze ook weer precies het zelfde. Zo leren we hier in dit gave land van onze fouten, door ze gewoon te negeren en weer te herhalen. Dat is pas rutte's kennis economie, de kennis dat een ezel zich niet 2 keer stoot aan een steel en dus kartel gangsters en hun stemvee nog dommer zijn dan ezels.

 8. Bilderberg conferentie 2022, 2 t/m 5 juni.
  Plaats delict; Washington DC, USA
  Op de gastenlijst voor Nederland staan onder andere;
  – The King of Orange
  – Rutte
  – Hoekstra
  'Ze hebben het er maar druk mee, om ons land te verkwanselen'.
  Na Davos (Helvétia), nu weer met het vliegtuig naar het land van de "Indianen". (Oei….niet Woke, maar ik weet zo gauw geen andere benaming)
  Ook staan er mensen van onder andere Pfizer op de gastenlijst.
  Er gaat dus, naast "het kaviaar lepelen", ook "geprikt" worden.
  Het is allemaal zo open en transparant, dat er bijna niets over te vinden is, en datgene wat er wel te vinden is, door YT (de Links) verwijderd wordt.

 9. Op basis van dit fragment kun je toch werkelijk geen echte kritiek hebben op de minister? Behalve dan dat haar antwoord misschien iets korter had gekund (dat geldt overigens ook voor de vraagstelling van Van der Plas). Ik vind dat de mjnister een heleboel dingen juist bovenverwachting goed doet, beter dan haar mislukte voorgangers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *