Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit tecnische briefing van RIVM over regionale stikstofdoelen
16 juni 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Caroline van der Plas vindt de kaartjes zo vaag, dat ze twijfelt of dit juridisch wel door de beugel kan om hier beleid op te bepalen.
Zover zijn we nog niet, aldus het RIVM.

Caroline is hard op weg om in haar eentje de grootste partij van Nederland te worden. CDA, CU en D66 heeft ze al ingehaald in de peilingen.

27 gedachten over “Caroline van der Plas tegen RIVM: Dit is juridisch toch niet houdbaar? Voorziet veel rechtszaken.”
 1. Wat een non-antwoord en wat een glibberige mannetjes, in dit clipje maar ook in andere. Yuk.

  Een sectormoord in hele kleine logische rustige stapjes. Behalve dan dat de beslissingen en onteigeningen gaan plaatsvinden (of niet dus!) op basis van modellen ipv metingen. Zo lust ik er nog wel een paar.

 2. De kapitalisten WEF EU cabal zitten hier achter, zij willen armoede creëren, de burgers willen ze afhankelijk maken. Op hun knieën krijgen. Dit is zo fout. Echt fout.

 3. vergeet deze man zijn gezicht niet… als er geen eten is… als je niet weet hoe je het voor elkaar moet krijgen om je kinderen niet te verhongeren… deze man kiest hiervoor

 4. Burgers kom op nou dit tuig moet zo snel als mogelijk de laan uit en er moeten nieuwe mensen komen die echt voor Nederland en de Nederlanders wil regeren want dit loopt de spuigaten uit . Nederland is op dit moment nr 5 van de dicht bevolkte landen in de wereld hoever moet dit nog doorgevoerd worden en hoelang gaan wij dit nog pikken .

 5. Heel bijzonder dat hier RIVM toegeeft dat er een volledig beeld is welke takken van de zogenaamde verspreiding van stikstof in welk gebied er zijn,landbouw,industrie,verkeer, de mens, maar dat dat geheel uit de publiciteit is gehouden en uitsluitend landbouw op basis van deze achterhaalde modellen wordt geslachtofferd. We worden met zijn allen door de Ruttenmaffia een vals oor aangenaaid.

 6. Wie is die gast naast de voorzitter zit die met zo'n vieze smerige blik (van afgunst) naar van de Plas kijkt, die zou je toch gelijk! Nou vul die voor jezelf maar in.

 7. tijd om met een crowdfundings actie,zelf de zorg op te schalen..
  20 euro pp en we hoeven dan nooit meer in lockdown.
  we gaan het zelf regelen vanaf nu,aangezien we geen functionerende regering meer hebben.
  alleen nog WEF bedrijfsvertegenwoordigers.weg dr mee!

 8. Dit soort stamelaars stotteraars en stoethaspels bepaalt dus uiteindelijk het beleid.. ook tijdens de corona pandemie bleek de totale incompetentie van een instituut als het RIVM… hoe lang pikken we dit nog ?

 9. Laat deze vrouw maar schuiven die weet wel waar ze in deze het over heeft wantvdie papagaaien zooi daar heb je niets aan die hebben geen idee wat ze zelf hebben gecreeerd

 10. Net op het NOS journaal,de zomer temperatuur is al meer dan honderd jaar aan het stijgen,dus ook in tijden dat er weinig vee Ed was in Nederland,ook weinig auto's en vliegtuigen toen,geeft maar aan,het klimaat is altijd in beweging.op deze Wereld beïnvloeden wij als mens totaal niet de Aarde schud zich en wij allen zijn weg hier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *