Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over Stand van zaken rondom de evacuatie in Afghanistan
31 maart 2022.

Een hoop problemen door de gecombineerde geo-politiek. Vluchtelingen uit verschillende regio’s vechten om voorrang…..

15 gedachten over “Caroline van der Plas stipt de problemen met het stuwmeer van vluchtelingen aan”
 1. NEXIT NU en grenzen dicht . Hoelang blijven we dweilen met de kraan wagenwijd open ??? Volgende jaar de zorgpolis WEER OMHOOG . Nederland gaat KAPOT

 2. Mooi betoog, maar het is nu tijd voor: niet lullen, maar poetsen. Hele probleem is het beleid en de snelheid waarmee procedures (niet) worden uitgevoerd. Niet het gebrek aan ruimte in de opvangcentra

 3. Waarom worden de vluchtelingen stromen die door het westen worden gecreëerd allemaal naar de EU of America gestuurd en niks gaat naar landen die heel rijk zijn zo als China of Saudi Arabië of Dubai. Want daar gaat niks heen.

 4. Caroline snapt niet dat rijke elite de westerse filosofie en cultuur willen kapot maken en gebruiken migranten in soldaten leeftijd daarvoor maar er zijn meer aanvallen om de westerse cultuur en bevolking te slopen. De vluchtelingen stromen worden door rijke elites gefinancierd. De EU en de Nederlandse overheid werkt mee om de westerse cultuur en filosofie kapot te maken.

 5. Het is allemaal verschrikkelijk in het buitenland. Maar we moeten eerst onze eigen crisissen oplossen. Stikstof crisis klimaat crisis energie crisis woning crisis enz. Weliswaar zijn het door de overheid gecreëerde crisissen die dus door deze regering niet opgelost kunnen worden maar we zitten er wel middel in.

 6. Goed verhaal, maar het is alleen maar praten in onze tweede kamer. Leuke spreekbeurtjes iedere week. Willen ze een stikkertje in hun schrift, of een cijfer?

 7. Een jaar in Afghanistan, Kut. Maar het leven daar gaat gewoon door. Het is eigenlijk geen natie, net zoals Oekarine. Niet dezelfde taal, religie, nationaliteit, er zijn warlords.

 8. Selectief en vriendjes politiek! Mensen misbruiken en laten stikken als het te heet onder de voeten word,Liegen,bedriegen, weg kijken, zwart lakken van documentatie, afschuiven!
  Motie van wantrouwen Rutte IV!

 9. "De terreur van de Taliban"?
  Typische Nederlands, als er in een land een andere cultuur heerst dan de Nederlandse/Westerse cultuur is het "terreur".
  Als we in Nederland worden onderdrukt, voorgelogen, belazerd, opgelicht en afgeperst heet het "democratie".
  Hoezo weerzinwekkend hypocriet?

 10. Ik zie maar 1 oplossing… Een wereld regering die al deze problemen de kop kan bieden. Ik stel voor dat we het New World Order noemen, en dat we het collectieve Stockholm syndroom voortzetten. :'')

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *