Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat: Opvang van Oekraïense vluchtelingen
21 april 2022
Plenair debat

Inbreng Caroline van der Plas. (BBB)

15 gedachten over “Caroline van der Plas over tal van problemen met asielzoekers Oekraïne. Wordt onder de tafel geveegd”
 1. Vrijheid staat in dit geval WEER niet hoog in het vaandel, NATZI'S PRAKTIJKEN WEL! HYPOCRIET NEE JOH WIJ TOCH NIET!

 2. Zijn **alle** paleizen al open voor huisvesting voor Oekraïners? Vergeet de Wajer 55 van Koning Willem Alexander niet. Op dit jacht kunnen twee families verblijven. Of hij verkoopt deze parel, die twee miljoen heeft gekost, en koopt hij voor dat geld caravans voor Oekraïners. Nog een ideetje, het vliegtuig van het koningshuis, ook daar kunnen gezinnen uit Oekraïne wonen. ****Zijn de huizen van alle Rutte 4 bobo’s en Zelensky aanhangers uit de kamer al cadeau gedaan aan Oekraïners? Woont Mark Rutte al in een hut? Als dit alles gerealiseerd is, *****GA IK APPLAUDISSEREN****

 3. Nederlanders die Oekraïners in huis hebben genomen of deze plannen hebben gaan héél veel problemen krijgen. Het zijn getraumatiseerde mensen met een geheel andere cultuur en levensopvattingen. Daarnaast kost het handen vol geld. Wie betaalt dat? Dat de Nederlander niets leert vanuit het verleden is helder. In 1991 hebben Nederlanders Joegoslavische oorlogsslachtoffers in huis opgevangen. Er ontstonden **grote** problemen. Joegoslavische kinderen en ouders kregen enorme ruzies om huisregels, voedsel en onkosten. Erger nog, men kreeg de Joegoslavische gezinnen het huis niet meer uit. Dat duurde soms jaren.

 4. Onder dwang????
  Neem ze zelf in huis .jullie villa zijn groot zat en jullie inkomens zijn in 1 maand hoger dan dat ik vetdien in 5 maanden
  In de zorg wel te verstaan ..
  Daar komt nog bij de 2 verdieners laten hun huis toch niet aan wild vreemden over.???
  Wat kost dat wel..thermostaat blijft hoger…douchen ..eten .en daarbij .je spreekt hun taal niet enz ….wie kan dit opbrengen?
  Mijn advies is neem ze zelf op…

 5. Hoofddoel WEF is chaos creëren, zodat alle maatregelen voor volledige controle doorgang kunnen vinden en er een militaire dictatuur gevestigd kan worden. Nou 2e slaapkamer; jullie zijn goed op weg!

 6. Nou, ze heeft het al helemaal ingevuld hoe Oekrainers zich kunnen aanpassen zodat ze mogen blijven, geen examens voor een diploma zodat ze voor de klas kunnen staan………ach ja, de afgelopen 2 jaar hebben onze eigen kinderen in NL hun diploma ook uit de kauwgomballen automaat gekregen, waarom anderen dan niet, het is maar een papiertje waar je toch niks aan hebt…….

 7. Caroline helemaal gelijk ze zitten die Zelensky te bewieroken nou ik heb totaal geen respect voor hem als hij Mahatma Gandi weg had bewandeld dan had hij die russisch kannonen het zwijgen opgelegd door het woord van geweldloosheid

 8. Onze Caroline weet echt niets maar dan ook écht niets van geopolitieke verhoudingen! Daar ben ik al een tijdje achter.. 🧐 man man man

 9. Los van het feit dat je op school niemand pest, vraag ik mij af waarom je in hemelsnaam toestaat dat meisjes op een openbare school hoofddoekjes mogen dragen? Ik dacht dat we scheiding van kerk en staat hadden. Daarnaast zijn er veel meisjes die een hoofddoek tegen hun wil dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *