Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over SDE++
Beetje vaag begrip, maar heeft te maken met subsidie op energietransitie.

De inbreng van Caroline van der Plas.

16 gedachten over “Caroline van der Plas over subsidie voor zonnepanelen. Verpest het land niet Van Haga is voorzitter.”
 1. Ze zegt: met een olifant op een mug schieten. Volgens mij is dat de kruising tussen twee spreekwoorden. Nochtans: landbouwgrond moet je als zodanig gebruiken. Zonnepanelen en windmolens zijn het asbest van de toekomst. Landbouwgrond moet je ook niet verloren laten gaan aan natuurgebieden. Met madeliefjes en steekmuggen kun je geen geld verdienen. Om die reden zou het een goede zaak zijn om natuurgebieden te ontginnen en nuttig te gaan gebruiken.

 2. Aardig te laat kijk overal weilanden worden omgetoverd tot industrie en zonnepanelen huizen etc niks groen blijf er over

 3. Ja ja, de miljonair boertjes hebben hun megastallen fijn met subsidie vol gelegd met zonnepanelen en in de krottenwijken van rutte waar geen eten is mag de verwarming uit.
  Ach ach, de arme multimiljonair boertjes toch, geef ze maar goedkope rooie diesel carolien want de miljonaaiers hebben het zo zwaar. šŸ¤¢šŸ¤®
  maar zelf heeft carolien dan dat de burger de zonnepanelen van de miljonairs kan betalen ?
  hypocriet geschifte zeug.

 4. De explosieve groei van grote bedrijven heeft geleid tot veel te grote macht met alle gevolgen van dien. Kun je nagaan wat een overkoepelende organisatie als wef aan corruptie en macht uitoefent op onze economie en burgers. Het gaat mis! Steeds meer mensen zien het en het is aan jullie om afstand te nemen ipv ze te helpen en te gehoorzamen!

 5. Wauw al mijn punten over windmolens en zonneparken heel goed, maar de regering zal wel weer niet luisteren en alles kapot maken voor de groene agenda.

 6. …. zonnepanelen op de vangrail…… Caroline bemoei je aub niet met dingen waar je GEEEN verstand van hebt. Of is dit een sollicitatie voor D66……

 7. Deze tijd van voedsel crisis zegt ze,maar zou moeten zijn,gecreƫerde voedsel crisis net zoals praktisch elke crisis een creatie is.

 8. Beste Caroline, je bent een heerlijk frisse wind binnen de 2de kamer. Maar ik denk niet dat het een goed idee is om een relatief duur product, een zonnepaneel, te installeren op iets wat eigenlijk gemaakt is om kapot te gaan, een vangrail. Verder ben ik het helemaal met je eens.

 9. Puur om boeren vissers land en tuinbouw compleet te vernietigen.
  Gemodificeerd voedsel uit canada omdat de corrupte eu contracten heeft gesloten. Klaar.

 10. Zodra er een flink aantal mensen het hebben wordt de subsidiestekker er uit getrokken!! Er staan na het opheffen vd subsidie 1.4 milj elektr autos op parkeerterreinen.
  Onverkoopbaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *