Geen widgets gevonden in de zijbalk

De waarheid is hard. De werkelijke reden waarom de regering zo’n terreur pleegt tegenover de agrarische sector, heeft als werkelijke reden dat er dan meer huizen gebouwd kunnen worden, wat de staat op korte termijn meer geld oplevert.

Minister van der Wal kan dit niet handelen en doet heel dramatisch… maar heeft geen inhoudelijk weerwoord.
Debat 6 april 2022.

15 gedachten over “Caroline van der Plas maakt Minister van der Wal woedend door de waarheid te vertellen.”
 1. Daar is absoluut wel sprake van. Want in mijn stad zijn er al 3 parken verdwenen en 1 staat onder druk. Gewoon omdat er overal woonwijken uit de grond gestampt moeten worden om die massa's en massa's aan immigranten hier te huisvesten. Er is steeds minder natuur in Nederland en er komen steeds meer extra vervuilers ons land binnen. En dan tegen je oorspronkelijke burgers gaan zeggen dat ze minder energie moeten gaan gebruiken en nog maar 5min moeten douchen. Het is gewoon een schande! De regering blijft maar binnen halen maar wij mogen alles betalen en wij moeten inleveren. Die lui die ze binnen halen zijn ook bijna allemaal van die figuren die dikke benzineslurpende auto's gaan rijden en gemiddeld ook meer kinderen krijgen dan wij. En van recycling hebben ze trouwens ook nog nooit gehoord. Het is een klein groepje mensen hier in Nederland die bepaalt wat er gebeurt. Maar wij moeten er wel allemaal aan meebetalen. Rutte en zijn kabinet doet niets voor zijn oorspronkelijke Nederlanders. De Nederlander, de Nederlandse cultuur, het behoud van onze natuur, de infrastructuur en de veiligheid zouden prioriteit #1 moeten zijn. Maar het woord landsbelang heeft een heel raar begrip gekregen afgelopen 25 jaar.

 2. Verse brandnetel, thee van trekken. Is tegen stress. De natuur geeft wat er nodig is. Helaas is oude geneeskunde taboe.

 3. Heeft iemand een pilletje voor de minister om wat rustiger te worden. Ze kan beter terug achter het aanrecht, dat is een stuk relaxter voor haar ipv met een rooie kop en stijgende bloeddruk 'n beetje interessant zitten te doen!

 4. Er is de laatste tien jaar wel gebouwd maar enkel voor projectontwikkelaars die genoeg betaalden voor de bouwgrond. Maar er was geen bouwgrond voor de sociale woningbouw daar is niets aan gedaan, kennelijk vonden de Gemeentes dat te dure grond om voor de sociale woningbouw te reserveren. Gemeentes zijn veel teveel op het genereren van geld gericht dan zich voor de noden van de burger te bekommeren.

 5. wat een aanfluiting deze minister vd Wal.
  Ik volg alle debatten en bijeenkomsten van de Deense regering – daar gaat het er wél professioneel en zonder heffing van tonen of dictatoriaal gedrag aan toe. Binnen een paar minuten in debat waren ze het eens dat het totaal geen zin had om Deense boeren in te ruilen voor landbouw in Polen of Oekraïne simpel omdat de Denen schoner bezig zijn. Punt. En het maakt wereldwijd niets uit wat de Denen of Nederlanders doen want die ene procent per land dat ze hebben helpt wereldwijd niets, nul komma nul nada
  qua milieu – wel helpen ze veel landen waaronder Japan en Indie met het groener worden. Grote contracten, economisch zeer goed bezig. Kijk naar Kopenhagen hie ze bezig zijn, ook de nieuwe plannen en kijk naar Amsterdam dat verpaupert door het beleid
  Totale onzin wat er wordt beweerd. Caroline van der Plas zou echt daar moeten gaan kijken bij de regering
  dan zou ze zich niet zo alleen voelen tussen deze nitwits

 6. Caroline houdt iedereen wel stevig bij de les ze staan regelmatig met hun bek vol tanden.
  Ga zo door Caroline mijn stem krijg je reken maar.

 7. van de(r) Wal in de sloot of was het van de regen in de drup… ik weet het niet meer maar wat een ondeskundige en onbekwame mensen dit land "besturen" toont dit filmpje maar weer eens aan. Oprecht klasse Caroline!

 8. Wat een voorzitter zeg…laat carolien uitpraten net als de minister. Carolien heeft de minister vast geluld. Carolien weet beter hoe het zit als de minister

 9. Je hoeft geen woningen te bouwen je moet de ouderen mensen ruimte geven om terug te gaan naar verzorgingshuizen dan komen er een heleboel eengezinswoningen vrij…….
  Maar die den Haag poppetjes hebben de verzorgingshuizen allemaal weg bezuinigd

 10. Je kunt tegenwoordig al nagaan dat de onderbouwde kritiek van bv Carolien van der Plas, gewoon op 100% Waarheid berust, aangezien ze in haar inleiding al hinderlijk wordt onderbroken door de voorzitter? 'Oh jee, kritiek op de zittende Kartelkliek: Onderbreken, en proberen te stigmatiseren'.

  De nutteloze interruptie van de voorzitter kostte meer tijd dan dat van der Plas haar vraag-inleiding gewoon afmaakte?
  Daarnaast zijn de Kartel-leden een KEI in het uiteenzetten van zeer complexe en uitgebreide constructies en verhalen, en worden NIMMER onderbroken: Mogen tot in de treurigste en meest verwarrende dan wel vergezochte details, de luisteraars maar in slaap blijven zwetsen, maar o-wee als er een oppositielid met een inhoudelijke en onderbouwde vraagstelling komt!

  Ook dít is gewoon corruptie! Corrupte voorzitter die haar uiterste best doet om kritiek op het beleid, de kop in te drukken!

 11. Wat een lichtgeraakt portret die minister vd Wal, op zo'n positie ga je toch niet zitten zuchten en puffen om je irritatie uiten. Dan was Carola Schouten toch echt stukken beter dan dit ongeduldige typetje

 12. 1+1+1=5 volgens hun, als. CO2 te hoog is EN stikstof ook overal te hoog, dan wat is omlaag???
  Totaal is 100%
  Als twee gassen veel meer zijn dan moet andere omlaag
  Vraag aan hun welke is omlaag

  Ze kunnen niet seggen hoe en waar de natuur verslecht, nergens een science en waar wel kunnen zien, onthou planten groei met co2 en stikstof
  Als je je planten voeding geven geeft je hun npk(stikstof, phosphor en kalium) planten gebruiken ook co2 om te groei en geeft zuurstof vrij. Dus meer boere en meer plante, niet minder!!!
  Hie minder boeren hoe meer meer creëer hun een probleem
  Hegelian dialectic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *