Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING….:
Sinds kort is de belangrijkste bron van inkomsten voor dit kanaal beëindigd.
Om het werk op deze schaal te kunnen doorzetten, MOET er helaas wat anders voor in de plaats komen.
Daarom een verzoek aan de fans van dit kanaal die iets kunnen missen: Zou je zo goed willen zijn om, eenmalig of wellicht ook vaker een bedrag te doneren ter ondersteuning? Dat kan via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Fragment uit het stikstofdebat van 23 juni 2022
Caroline tegenover Minister van der Wal.

12 gedachten over “Caroline van der Plas lijnrecht tegenover Minister v.d Wal Er groeien nu wilde orchideeën in Drenthe”
  1. Hey, maar… ik dacht dat we in 1992 enkel een EEG hadden? Hoe konden deze afspraken dan tot stand zijn gekomen zonder dat de burger hier over werden ingelicht?

  2. Je kunt niet EN 17 milioen inwoners hebben EN niet onderaan de lijstjes bungelen. Waarom wordt er geen rekening gehouden met bevolkinsdichtheid als het gaat om CO2 en stikstof?

  3. Ze is zwak. We missen echt mensen die strijden voor het volk een volksvertegenwoordiger die strijd met haar haar of zijn hart. FVD is de enige partij. De rest is allemaal een zwakke WEF aftreksel

  4. je ziet dat boeren jaren een voorrangs positie hebben gehad. hun gelobby heeft veel invloed gehad op beleid. ook met protesten is het altijd gelukt. nu krijgen ze niet hun zin en dan gaan ze meteen zitten zeiken dat de wereld niet eerlijk is.

  5. Dat willen ze niet omdat ze de doelen wilen halen voor WEF zieke gasten staan aan het roer het is echt de muppetshow vol met debielen die denken dat ze god zijn

  6. Waarom wordt niet jaarlijks de metingen gedaan qua stikstof… 10 juni 1992… hoe vaak wordt het gemeten? Alleen na 30 jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *