Geen widgets gevonden in de zijbalk

Paulusma komt weer eens met slappe hap suggesties die nooit iets zullen oplossen.

Van der Plas is daar klaar mee.

Mondkapjesdeal (1e termijn Kamer)
7 april 2022

22 gedachten over “Caroline van der Plas leest Paulusma (D66) eens flink de les.”
  1. Na de cojonascam en de Oekraïne natoscam komt nu de armoedeval, aangeleverd door het inflatiespook .

    Wefclublid fnv heeft alvast een loonsvermindering van 17% voorgesteld ,nml bij 20% inflatie een 3% loonsverhoging.

    You will own nothing and be happy.

  2. Opnieuw heeft mevrouw van der Plas gelijk. Het is pure nonsens wat Paulusma uit staat te kramen. Het antwoord op de vraag wanneer het genoeg is lijkt mij wel duidelijk. Het was tien jaar gelden met die Rutte bende al genoeg. De kabinetten Rutte hebben op ieder valk Nederland en haar bevolking naar de knopen geholpen. En ze gaan maar door. Hier is het niet de aanhouder wint. Hier breekt binnenkort de pleuris uit, kijken wie er dan staan te lachen. Dus **genoeg is genoeg** Kortom, wegwezen met die hypocriete narcisten.

  3. watd'eF ?? eeh.. mevrAuw paul-lus-sma "wanneer is het genoeg" .. really, is dat uw repliek ???? .. wanneer is het falen van uw partij genoeg, dat jullie geen slachtoffers meer maken van het Nederlandse – en intussen ook van het Oekrainse volk als ook de E.U gemeenschap ???.. de weg naar Hel en de gaskamers is geplaveid met valse leugenachtige dromen .. (::)

  4. Gezien de voortdurende grijns, gelijk die van Rutte, tijdens onderwerpen waar er helemaal niets te grijnzen valt: Paulusma de eerste Nederlandse vrouwelijke premier?

  5. Waarom wordt alles wat wordt gevraagd met een tegen vraag beantwoord en nooit een gewoon antwoord er zijn in de kamer zoveel mensen die niet eens weten waar en waarom ze daar zitten maar ze zijn er echt niet voor het volk zakkenvullers die hele coalitie want alles wordt weggestemd behalve als het van de coalitie zelf afkomt dan is wel alles goed

  6. Mevr.paulusma ziet er wat op gezwollen uit .last van haar booster.ze blijft eigen gereid haar verhaaltje herhalen. En balletje terug gooien als een kleuter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *