Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline stelt voor om vrouwen onder te brengen in speciale veilige opvangcentra.
VVD vraagt haar dan of het niet beter is de mannen die zich misdragen aan te pakken.
Dat zou het wel zijn, maar het gebeurt gewoon niet, antwoordt Caroline en speelt daarmee de bal terug naar de VVD.

UIt Opvang van Oekraïense vluchtelingen (voortzetting)
21 april 2022
Plenair debat

24 gedachten over “Caroline van der Plas krijgt interruptie van VVD. Mannen die zich misdragen worden niet aangepakt.”
 1. Wij moeten de vluchtelingen van buiten Europa het land uitzetten dan is er voldoende plek voor onze kinderen om een woning te krijgen, dan kunnen onze boeren boer blijven, kan kan meteen die idiote stikstofregel van tafel en hebben wij zelfs plek voor een paar Oekraïnse vluchtelingen. Dit land is veel te vol. Trouwens ik kan dat hokjesachtige LHBTI niet meer horen. Er bestaan mannen en vrouwen, meer soorten zijn er niet. Maak van Nederland weer een normaal Nederlands land en neem afstand van de EU die dit land met regeltjes en uitzuigen helemaal kapot maakt.

 2. Mooi zo….interruptie van VVD. Deze BBB, 666, Build Back Better-crimineel moet zich even meten aan haar meester.
  Zien mensen niet dat deze mevrouw een volgevreten dikke boef is?…..die het heeft over mannen. Alsof vrouwen zich niet misdragen.
  Daar moet heel goed op worden gelet. Vrouwen die zich wat teveel met kinderen bemoeien bijvoorbeeld……..

 3. Kom eens keihard op voor eigen volk
  Voor eigen studenten!
  Voor veiligheid van vrouwen algemeen
  Lientje wordt steeds meer meegezogen met die wokeshit en gelukzoekers

 4. Is van de plas van het padje? Waarom aparte regels voor Oekraïners? En waarom niet het probleem aanpakken zoals VVD voorstelt.

 5. De wereld is ZIEK op elk front.. alles wat ik hoor en zie op radio, tv, en andere media "zum kotzen"!! We zijn de grip op de realiteit helemaal kwijt, en het lijkt er op dat de elite dit wil om "total chaos" te creëren….

 6. In oorlogstijd maak je een hoop gekke dingen mee en mensen reageren hun stress af zit er allicht ook een beetje in

 7. Laat ze er minstens wat voor doen,niet alles hoef toch gratis,tolken, vertallers, schoonmakers,er moet toch iets voor iets zijn.en allereerst stop die oorlog en de-escaleerd de tyfuszooi.op vangen in de regio,maak een zone waar niet gevochten mag worden.

 8. Maar in die vrouwencentra zitten dan wel weer "trans vrouwen" as if we don't know damn well dat zij ook mannen zijn die vrouwen kunnen verkrachten zoals we nu keer op keer zien gebeuren in ziekenhuizen in de UK en gevangenissen in de US. Biology matters.

 9. orona, Het Nederland stevent af op heel veel DSM labeltjes V en geen nederlander die het doorheeft . Gaan ze nu alleen Oekraïners de schuld geven van gedragsstoornissen? Nederland zou beter eerst bij zichzelf kunnen beginnen.

 10. In de jaren 60 van de vorige eeuw had Nederland een enorm vluchtelingendorp in Nederland moeten realiseren met bijvoorbeeld 500.000 plaatsen. Binnen dit dorp zouden mensen tijdelijk opgevangen kunnen worden. Hier zouden mensen kunnen leven zonder te wennen aan de Nederlandse maatschappij, dit zou de terugkeer vergemakkelijken. Opvang betekend tijdelijke Opvang en niet het verkrijgen van een Nederlands paspoort wat nu in de hoofdzaak gebeurd. Wanneer een gebied veilig is moeten mensen terugkeren en terugkeren naar land van herkomst en plaats maken van nieuwe vluchtelingen, anderzijds is het: vol is vol. In de hoofdzaak is Opvang in de eigen regio het meest gewenst. Indien dit het geval was geweest dan zou er veel meer draagvlak zijn voor Opvang van vluchtelingen. Maar Opvang van vluchtelingen omhelst helaas veel belangen en overheden die hier veel geld aan verdienen.

 11. Nieuwe bestuurscultuur aan mijn hoela!

  Er blijft, is en word stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Hugo de Jonge en Rutte IV!
  De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost!
  Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht!

  Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door!

  Elkaar de hand boven het hoofd blijven houden zodat de boter niet smelt!

  Motie van wantrouwen Rutte IV!
  Motie van wantrouwen Rutte!
  Motie van wantrouwen Hugo de Jonge!
  Motie van wantrouwen Kaag!

 12. Zolang er voor ons eigen volk te weinig goedkope woningen beschikbaar zijn kunnen we beter helemaal stoppen met asielopvang. En als de EU het daar niet mee eens is gewoon uit de EU stappen zodat we weer eigen baas zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *